Lepkefóbiája van valakinek? (tudásbázis)
Rám is szállt rám kiskoromban egy lepke, és ordítottam. :D De ettől még nem félek a lepkéktől. Viszont tényleg lehet, hogy valakiben ez félelmet vált ki.
Egyszer a tévében egy pasit mutattak, aki rettegett a macskáktól. Aztán kiderült, hogy mikor gyerek volt, egy macsesz megtámadta. :S
hát...nekem:-)
jöhet bármilyen bogár...csak ne lepke, vagy sáska legyen...meg picit a cserebogártól is irtózom...de ha beszáll egy lepke, végem van...
Én, ha mászik a falon valami bogár, vagy pók, nem csapom le, mert undorító a látványa, nem beszélve arról, hogy összemocskolja a falat, és nem lehet úgy lemosni, hogy ne maradjon nyoma...
Fogok egy konyhai törlőkendőt, vagy papírzsepit, rátenyerelek vele a csúszó-mászóra, összefogom, óvatosan, hogy ne meneküljön, és kidobom az ablakon...
A darazsakat meg úgy szedem le, hogy soha nem dobom ki a gyufás skatulyákat, hanem erre a célra gyűjtöm, majd félig kinyitva ráteszem a darázsra, összecsukom, és kidobom az ablakon...
én undorodom mindegyiktől, azt sem tudom, hogy egyesek hogy tudják imádni a nagy, szőrös förmedvényeket, (madárpókokat).
Fúúúújjjjj, még leírni is iszonyodom tőlük!!
Mit imádnak egyesek az undorító csúszó-mászókban????
Nekem van lepkefóbiám, mivel olyan panelben lakom, ahol, ha csak fel van kapcsolva a villany, még a bukóablakon is csak úgy özönlenek be az éjszakai, szürke lepkék, és úgy csapkodnak a szárnyaikkal, hogy egyszerűen nem lehet őket lecsapni, sokáig csak kergetni lehet őket... Olyan horrorisztikus, amikor ellepik a fürdőszobát, csak mert épp fel kell kapcsolni a villanyt, de szellőztetni is kell...
Azóta undorodom tőlük, és utálom az összes lepkefajt, de főleg ezeket az éjszakai lepkéket...
Persze, jó, hogy a lakótelep tele van fával, sok a zöld, de ez az átka is, hogy a ház mögött is ilyen fával tele, zöld terület van...
Az újjászületés azért, mert gondolj bele, hogy először hernyó. Majd bebábozódik, és egy csodás új dolog kel ki belőle. :)
A pillangóval Apum üzent, aki 1996-ban elhunyt. Az adatlapomon megtalálod a kiírt cikkeim között.
Ez aranyos. Írtam pont egy cikket, ahol a pillangó a főszereplő. :D
Számomra az újjászületést is jelképezik. És fontos üzenetet kaptam ám tőle. :'-)
Ez szép :)))
Lehet,van benne valami...ezentúl ez az eszembe lesz,hátha sikerül leküzdeni!!!
Olvastam a bemutatkozó szövegedet.
Szerintem a pillangók ici-pici angyalkák :)
Bibe
Én sem kérnék kígyókat, sőt pókokat sem.
És asszem skorpiótól is frász kerülgetne.
Még amikor preparálva vannak, az is ijesztő.
Nyíregyházán az Ócenáriumban van egy rész, ahol tesztelheted a félelmedet. Egy lyukba kell bebújni (ha mersz), és ha felegyenesedsz, akkor egy üveg akvárium veszi körül a fejedet, és hatalmas csótányok mászkálnak az üvegen. Meg talán van pókos is. De egyértelmű, hogy én nem dugdostam ilyen helyre a fejemet. :D:D:D
Amikor gyerkőc voltam, és rászállt egy a szoknyámra, ordítottam, Anyumék meg jól kikacagtak. :D
Az elmúlt hetekben egy ugyanolyan lepke szállt rám, a karomra, a lábamra és többször. Milyen szőrösek közelről. :D De nem féltem magától a lepkétől. :)
Igaz poénból bekiabáltam a Páromnak:
- Megint rámszállt egy pillangó!
Ő meg kikiabált:
- Mi van? Molesztál egy csavargó? :D
Ennyit a jó hallásról. :D
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele?
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Epeműtét után van valakinek panasza: Hasmenés? Hányás? Görcs? Ha igen mivel előzitek meg?
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?