Lenne pár kérdésem a 90 napos fogyókúrával, segítenétek? (tudásbázis)
Mielőtt várandós lettem már 1éve tartottam a 90napos diétával leadott 12kg-ot, 66kg voltam(170 cm vagyok).
A várandósságom végére 12kg ment fel.
Idén nyárra,tehát amikorra kislányom a 2.életévét betöltötte,lefogytam a 12kg-ot,újra 66kg lettem.
Azóta is tartom,7hónap elteltével,tehát ha egyszer beáll a szervezet egy súlyra,utána már könnyebb megtartani,én így tapasztalom.
Ha pár kiló még lemegy,azt nem bánnám,de így is jól érzem magamat,ha nem is vagyok nagyon vékony.
- zöldség napon, én csináltam rizses-lecsót.Lehet kapni üveges lecsót, egy kis hagymát vágtam bele, úgy is főzni kell még, mert nagyon híg szerintem. Főztem rizst, és belekevertem, picit még főztem, pici fehérbors, nekem bejött..
- minden napot betartottam, és nem kevertem, még egy kicsit sem.
- 1. nap, tejföbe kevertem sonkát vagy husit, sajtot, tojást, de lehet bármi amit szeretsz, és nyers zöldségeket. Fűszerezni lehet, én petrezselymet és köménymagot használtam.
-2.nap, rizses-lecsó, párolt zöldségek, krumplifőzelék.
-3.nap főztem ki tésztát, és imádtam, mert ehettem péksütit, pogácsát, leveles tésztát. Csokit azért kell enni, hogy a gyümölcsnapot kibírja az ember.
Soha ne add fel! :)
Elkepzelheto egyebkent, hogy valakinek konnyebb egy ilyen iranymutatast kovetni, mint magatol osszeallitani valami egeszseges etrendet, csak ne lepodjon meg senki, ha a 90 nap utan szepen visszakusznak a leadott kilok.
:) Csak ismételni tudom önmagamat:
"az emberekre észérvekkel nem lehet hatni"
Szinte u.azt írtuk.:)
Én telóról netezek,így több időt vesz igénybe,mire bepötyögöm,amit írni akarok.
Mindenkinek más fajta diéta válik be!
Ezért miért kell bárkit is piszkálni?
Mindenkinek meg kell találnia azt a fajta diétát,amiben tud hinni,hogy azzal le fog fogyni.
Köszi szépen noozimanoo,Te is ügyes voltál.
Azt nem írtam,hogy utána sikerült is megtartanom a leadott kilókat.
Ami talán nehezebb is,mint lefogyni.
Szerintem mindenkinek szíve joga úgy diétázni ahogyan akar. Ki így, ki úgy tud akar szeretne lefogyni.... A lényeg az EREDMÉNY.
Egyik barátnőm ezzel a diétával fogyott le nagyon sokat, másik egy teljesen másikkal. Nem kell lenézni egyiket sem!
Nem vonom kétségbe a hatásosságát, csupán egyszerűbbnek és egészségesebbnek tartom a másik módszert. Anyám 90 naposozott, amikor én a saját módszeremet csináltam. Vasárnapi ebédnél őneki épp gyümölcsnapja volt, és nem evett semmit. Én meg kiszűrtem, ami számomra belefért: levest tészta nélkül, húst, zöldséget, mert az van minden ebédnél. Ami nem fért bele, azt meg nem ettem: kompót, bécsi, galuska...
Engem nem nézett senki ufónak, őt viszont igen.
Én is próbáltam, de nekem nem vált be, tartani a napokat, számolgatni a dolgokat. Egyszerűbb kivennem a fagyóból egy kis húst, megpárolnom valamilyen zöldséggel, oszt jónapot. Pont olyan hatásos, mint a 90 napos, ha valaki szigorúan tartja, sőt!
Szia!
A zöldségeket benne lehet hagyni a levesbe,csak tészta nélkül legyen.
Igen lehet keményítő napon,a főzeléket sűrítheted úgy is,hogy amikor megfőtt szedsz ki belőle,azt összeturmixolod,és ezzel a péppel sűríted be a főzeléket.
A torta bevonó igen jó.
Én a víznapot kihagytam.
De édesítőszerrel ihatod a teát.
Én úgy,hogy nem kevertem össze a napokat,mert úgy nem fogsz fogyni,ha nem tartod be a sorrendet,12kg-ot fogytam vele.
Szerintem ez egy jó fajta diéta,amivel tényleg lehet fogyni.
Sok sikert hozzá!
a levest tudod leveskockából csinálni, van már bio is ebből
rizst is lehet enni zöldségnapon
1. napon csak a leve, a zöldség következő napon mehet.
Főzeléket saját magával tudod sűríteni, vagyis egy részét leturmixolod, és azt kevered bele.
A főzőcsoki az étcsoki (piros tortabevonó, keserűcsoki) A magas kakaótartalom kell.
Édesítő szabad, sokat segít, ha édességet szeretnél...
A 90 napossal 22 kilót adtam le...
Tényleg lehet, hogy hülyeség...
További ajánlott fórumok:
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- 10 napos fogyókúra
- Nagyon szeretném ha valaki segítene nekem, társam lenne a fogyókúrában.
- 90 napos fogyókúrát kezdtem, ki tart velem?
- Az első két hónapban szoptattam, most 13 hónapos a fiam. Kérdésem lenne: