Az első két hónapban szoptattam, most 13 hónapos a fiam. Kérdésem lenne: (tudásbázis)
akkor majd megunja.
az enyém néha köhögött is játékból.a párom köhögős lett a gyereknek meg tetszett és erőltette.:D
néha olyanokat csinálnak!az enyém szokott kisbabát is játszani-ölembe fekszik és ringatni kell-becsukja a szemét-még óázik is.mostanában nagyon érdeklik a kisbabák.
Az én lányom is csinál ilyet (15 hós), de szerintem csak kíváncsiságból. Mi történik, ha ledugja a torkára a kezét, vagy a játékot?
Egyébként már csak igen ritkán, "kiélte magát".
Hamar rájön, högy az nem jó neki, és el fog maradni.
ezt mikor teszi?
az enyém az ételt mindig begyűri a szájába, pedig most már megérti hogy nem szabad és hogy sok lesz-de azt akarja hogy folyton figyeljek rá.szólok hogy lassan egyen-és már be is nyom egy egész rudit egybe,vagy 3-4 falat ételt egyszerre-amitől öklendezik és várja hogy segítsek neki.
Más kérdésem is lehetne, ha már itt vagyunk? :-D
Miért hozza magára Balázs szándékosan az öklendezést?
Tehát elméletileg akár sikerülhetne a tejtermeltetés és a visszaszokatás.
Más téma, hogy már mindenevő, max kötelék lehetne, de az van enélkül is. Bánom, hogy nem tudtam anno csak két hónapig, önhibámon kívül kimaradt az életünkből, maradt a tápszer.
Köszönöm a segítséget :-)
Miért ne?
Ez a babának a legegészségesebb táplálék, bár tapasztalatom szerint nem azért szopiznak, mert éhesek, hanem mert oda lehet bújni, és egy nagyon szoros köteléket létesít. Minden bajra gyógyszer. :D
Az más kérdés, hogy még emlékszik-e rá, hogy kell, vagy hogy K-né akar-e még naponta többször is szoptatni, annak minden nehézségével és örömével együtt.
:D
az enyém meg nem is akart szopizni-mostanában meg odadugja a fejecskéjét ha bánatos-akkor mindig eszembe jut hogy kár hogy nem szopizott.
Én is úgy hallottam, hogy hónapok múltán is újraindulhat, élő példa volt amikor háborús időkben nem tudtak megfelelő ételt adni a gyerekeknek és mellre tették a 3-4 éveseket is :(
Kérdés, hogy egy 13 hós tudja e még hogyan kell ?
szerintem igen fejéssel-napi 5-7 alkalom és homeós golyókkal szerintem igen.
nálam is ez volt-van.úgy érzem egy éhes újszülött lenne a közelbe beindulna.amúgy még van pár csepp-főleg mensi előtt érzem.
Nem :-)
Írtam, hogy az első 2 hónapban szoptattam. Azóta nem.
Még mindig jön tej mindkét mellemből ha masszírozom, spriccel is, persze nem kell liternyire gondolni.
Ha szeretném, be lehetne indítani újra a tejtermelést?
További ajánlott fórumok:
- Kezdő mosogatógép használó vagyok. Lenne pár kérdésem!
- Kiutazom Amerikába, és lenne pár kérdésem...
- Van köztetek akinek lapos a hasa vagy izmos és régebben nem volt az, lenne egy két kérdésem!:)
- Munkajogi kérdésem lenne, neten nem találok választ, segítenétek?
- Érdekes kérdésem lenne!
- Badoon valaki ismerős? Lenne kérdésem