Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Lengyel vágott hús recept

Lengyel vágott hús recept

Elkészítési idő 60 perc

A Lengyel vágott hús hozzávalói:
1 kg pulykemell
fokhagyma
hagyma


bors
majoranna
zöldbab kb 3o dkg
bébi répa 3o dkg

uborka csemege fél üveg kb 3o dkg abból is
tejföl


A Lengyel vágott hús elkészítési módja:
Pulykahúst csikokra vágom,majd fokhagymával megdinsztelem,kb. 15 percig. Majd a zöldbabot,és az uborkát összevágom csikokra,a sima répa is lehet...akkor azt is összevágom. Hussal együtt dinsztelem kb 45-5o percig izesitem,sóval,borsal,majorannával,vegetával. puhára fözöm. Tejfölel tálalom és rizsel!!


Kategória: Húsételek receptjei


A lengyel vágott hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook