Lengyel vágott hús recept
60 perc
A Lengyel vágott hús hozzávalói:
1 kg pulykemell
fokhagyma
hagyma
só
bors
majoranna
zöldbab kb 3o dkg
bébi répa 3o dkg
uborka csemege fél üveg kb 3o dkg abból is
tejföl
A Lengyel vágott hús elkészítési módja:
Pulykahúst csikokra vágom,majd fokhagymával megdinsztelem,kb. 15 percig. Majd a zöldbabot,és az uborkát összevágom csikokra,a sima répa is lehet...akkor azt is összevágom. Hussal együtt dinsztelem kb 45-5o percig izesitem,sóval,borsal,majorannával,vegetával. puhára fözöm. Tejfölel tálalom és rizsel!!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: o.andi, 2008. júl. 17. 19:42
A lengyel vágott hús elkészítési módja és hozzávalói.