Lemondtál már az életben kimondhatatlanul fontos dologról? (beszélgetés)
Ez így van,ahogy mondod....általánosságban.
De megkérdezhetem,mire gondolsz konkrétan?
Lányok,Lányok!!!!!!!!!!!!
Remélem,nem ismeritek személyesen egymást,hogy így kell egy mást "nyírni".
Én "csak" egy bölcs asszony vagyok,aki közétek tévedt.Megdöbbentem.......Ne bántsátok egymást,hisz azért jöttök a Hoxára,mert magányosak vagytok...........Mind azért jövünk,(valljuk be).De valaki hasznosan,valaki csalódottan távozik...
Nagyon összeveszetetek,de én látom,hogy nem vagytok olyan távol egymástól.(lehettek még barátok)
Néha a legbüszkébb emberek békélnek egymással.
Vannak, akik megijednek attól, hogy másként is élhetnének, és attól, hogy a világ mégsem annyira szar. Vannak, akik úgy hozzászoknak a dolgokhoz - még a rossz dolgokhoz is -, hogy nem mernek változtatni. Az ilyen emberek feladják. És ha ok feladják, mindenki veszít!
A jövo kezdete
A majomszeretet nem a háttérrel füg össze, hanem a szerető emberrel, annak szeretetének milyenségével.
Érthetőbben: önzőn szeret-e az illető, vagy önmagán felül emelve.
A majom szeretet, és a teljes, nyugodt, szeretetteli, állandó biztos családi háttér biztosítása nem azonos! :)
A majom szeretetet én elsősorban elvált ismerőseim részéről tapasztaltam, ahol a szülök nem is a gyerek miatt teszik ezt, hanem egymással vetélkednek!
Mindenről lemondhatsz, ami fontos az életedben, ha a lemondásnak értelme van akár számodra, akár mások számára. Minden seb begyógyul.
Egyetlen dologról nem mondhatsz le, magáról az életről.
Az ember körül több személy van az életében!
Ezek közül a legelső és legfontosabb kapcsolat részemről (illetve aki már családot alapított) az anya-gyerek kapcsolat, annak háborítatlansága! Ezt követi a szűk család! És bárki!"hangsúlyozom bárki ez után lehetséges! Minden más számomra másodlagos fontossággal bír!
"Nálam a sorrend a gyerek és utána én!"
Ez teljesen természetes egy valódi szülő esetében, legyen akár ffi akár nő az illető. A hangsúly a valódiságon van:)
Ha már egy ilyen szép gondolatmenetet sikerült magadból kipréselni, akkor súgok:
A karrier egy érző ember életében mindig az útolsó.Az első maga az ember-és minden ami avval az emberrel kapcsolatos, akin segiteni akarsz pl.
További ajánlott fórumok:
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?
- Férfiak és nők Gondolkozása. Egy adott dologról.
- Beszélgetnék valami kötetlen, nem mindig nőcis dologról
- Ha már komoly dologról van szó: a férfiaknak miért "fogy" el a felelősségtudata?
- Börgyógyászati dologról kérdeznék.
- Mit lehet tudni erről a műszaki vizsga -zöldkártya dologról tényleg évente kell majd csináltatni?