Férfiak és nők Gondolkozása. Egy adott dologról. (beszélgetés)
Meg lehet úgy is nézni valakit, hogy az ne legyen feltűnő,és sértő a párodnak. Engem is zavarna.
Ha nem vagyok vele, nem tudom,és nem fáj...
Egyáltalán nem vagyok hitetlen,sőt....Csak a vallással vannak problémáim.De ezt megbeszéltem a "Főnökkel":D.
Na meg amikor elkezdte a kántor énekelni,hogy "Csak Jézusban bízzál,csak őt szeresd blablabla...."Szegény Jézus meg a fejét rázza,amikor ilyeneket hall...:P
de aranyos :) na akkor nem lehetetlen a fekete tüllruha :))
nekem már nem fog egyik se sütit sütni :( *szipp* :,(
Ez is csak azt mutatja,nem minden a külső!
( Bár veled semmi gond nincs,csak leértékeled magad :)))
Ezért is nem szabad egy jó popó,vagy egy sarmos arc miatt kockáztatni a már meglévő,és jól működő kapcsolatot
XDDDDDDDD
Csak szólalj meg!:)))
az a vicces amikor a pasim megnéz valakit és sokkal kritikusabb vele mint én lennék
pl nagyön szép csaj erre ő meg megszólal milyen x lába van:DDDDDDD vicces
Én ezt úgy szoktam mondani: Azért mert diétázom, az étlapot még végignézhetem, nem?
Egyébként a lányok is megnézik a pasikat. Már ha jól tudom.
Arra várhatsz.
:)
A kérdés első fele, hogy megvitassuk-e ki mit gondol, a második meg hogy ki adja ki a vezényszót a gyártásra.
Szreintem akkor kell megbeszélni, ha már komolynak érezzük a kapcsolatot, mert onnatól számít, hogy pazaroljuk-e az időnket, vagy egy irányba haladunk.
A szeretnéket meg annak kell felveni, akiben megfogant (a gondolat, még nem a tárgyat képező személy).
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- Hogy lehet pozitívan gondolkozni?
- Ha az örökbeadáson gondolkozol, és te szeretnél családot találni a babádnak írj ide kérlek!
- Miért nem előbb gondolkoztak?
- Kedvesem 30 éves, én 21. Szerinted korai a gyerekvállaláson gondolkozni?
- Ha már komoly dologról van szó: a férfiaknak miért "fogy" el a felelősségtudata?