Lelkileg elviselni hogy nehezen jön a baba. (beszélgetés)
értem... Már várom, hogy mi lesz, meg milyen eredménye! Meg hogy mielőbb sikerüljön :)
most egyébként azért próbálkoztok, úgye?
szia! aha a ciklusodat, ilyenről még nem hallottam, hogy rövid és ciklus szabályzót fogsz kapni. (meg persze elég sok minden van, amiről nem hallottam)
és akkor most próbálkoztok? (ha már átjárhatóak) Vagy mikortól lehet?
mondjuk az altató az ilyen is tud lenni. Már mint a hányás, meg szédülés belefér bőven (sajnos :( )
De végülis a lényeg, hogy jól vagy :) Jó, hogy még délután haza engedtek, gondolom otthon kényelmesebb volt formába rázódni.
ez tök jó hír!
engem egyébként érdekelnének a részletek
bevallom,nem igazán értem a kérdést.:-)
A ciklus x. napjától szeded a gyogyit és ugyanúgy élsz,mint ha nem szednéd,csak valszeg tuti lesz pé-d.Amit vagy a doki figyel uh-gal,vagy te LH teszttel és amikor látod,h az pozi,vagy a doki azt mondja,akkor egymásnak estek.De ettől függetlenül akkor szexelhettek,amikor szeretnétek!:-)
ez jó hír!
De furi,h altattak hsg alatt,mert nem szokás.
akkor mit mondott a doki?Mindent bele?:-)))
drukkolok!Utána nagyobb az esély a babára!:-)
Van itt a hoxán olyan,akinek a hsg utáni ciklusban,vagyis ugyanabban a ciklusban sikerült a baba.:-)
na és közben végig olvastam a hozzászólásokat is, és eszembe jutott 2 dolog, amit mindenképp fontos, hogy megírjak.
1. pco miatt volt laparoszkopiás műtétem, az akkori dokim azt mondta, na ezek után tuti összejön, rajta is voltuk a témán, még gyógyszert is kaptam mellé, és mondta, hogy na legalább 1 évig most rendben leszünk. (már mint nem jönnek vissza a ciszták) Ehhez képest még csak késni se késett egyszer se, és persze a ciszták úgy 4 hónap múlva visszatértek, immár sokkal jobban telítve a petefészkem.
2. szedtem closti-t és emellett sem jött össze, pedig jó sokáig szedtük :(
Ezt csak azért írom le, hogy ha nem jön össze valamely fajta próbálkozásotokra, pedig még az orvos is azt mondja na most tuti (nekem mondjuk mondott olyat is, hogy ha így nem akkor sehogy soha....) NE ADJÁTOK FEL!!!!
Kitartás, kitartás, kitartás!
ja és azt azért hozzáteszem, hogy pcom van/volt? (a mostani orvos azt mondta, hogy nincs, de mielőtt hozzákerültem másik orvosok - többen is! - biztosra vették, hogy természetesen úton nem lesz egyszerű, mert eléggé tele vannak a petefészkeim. Hú, de nekem kicsit bonyi a "nőgyógyászos életem", de ha érdekesnek tartod (tartjátok) leírom.
Szerintem fontos az, hogy ne akard minden áron. Amit egyébként könnyű mondani, tudom.
Évekig csak várni és közbe azt hallani ez a bajom - megoldjuk, aztán nincs bajom, de mégse sikerül. Örülni, ha 1 napot késni, és sírni minden tesztnél, amikor negatív. Nem egyszerű, de nekünk (és a környezetemben másoknak is) az jött be, hogy akkor most más dologra koncentrálunk. Magyarán (és bocsánat, hogy így fejezem ki, de) bevettük a lesz@rom tablettát és láss csodát. De persze nálam ezt rengeteg sírógörcs előzte meg.
Végre sikerül válaszolnom is :)))))
Mennyi ideig vártuk? Hát 5 éve szeretnénk, de azért nem folyamatosan :) Mármint ez idő alatt is szerettünk volna ha sikerül, de sok olyan időszak volt, amikor azért védekeztünk.
Végül épp nem voltunk rajta témán, amikor összejött, de ő nem maradt meg.
Akkor azt mondta az orvos, hogy várjunk fél évet, de 4 hónap után egyszer csak a kisdrágám úgy gondolta megajándékoz minket magával. Nem védekeztünk, de próbáltuk kerülni azokat a napokat, amikor peteérésem van. Szóval én csodának könyvelem el.
További ajánlott fórumok:
- Akiknek nehezen jön össze a baba!
- Nehezen jön a baba?
- Nehezen jön össze a baba?
- Ha nehezen jön a baba
- Mióta megtudtad babát vársz, változtál lelkileg? Mit érzel? Írd ide ...hogy mi zajlik le benned...
- El akarok kezdeni egészségesen táplálkozni, de pici babám mellett nehezen tudom megoldani a főzőcskézést! Mit ajánlotok, hogy kezdjem?