Nehezen jön össze a baba? (beszélgetés)
Sziasztok.
Megvolt a laparoszkópia műtétem.
Nem találtam semmit.˙Átjárható a petevezetékem.
Marad a lombik.
Sziasztok!
Voltam dokinál.
Ujabb hormon vizsgálatra küldött minket.Én már az eredményt várom, mert már voltam vér vételen.
A páromnak Pestre kell menni, mert a doki mondta hogy amit itt csinálnak nálunk Tatabányán az nem ér semmit. 3 hét mulva megyek vissza a dokihoz.
Egyenlőre gyógyszert kapok, majd ha lesz eredménye akkor meg azt mondta a doki meg csinálja az inszemenációt. Itt nálunk, nem kell utaznom!
Azért félek egy kicsit. Valakinek valami vélemény erről?
Majd irjatok, kivel mi ujság van.
Szisztok. Moncsi
Attól tartok,hogy nem találnak semmit.Akkor pedig hiábavaló volt az egész.Akkor ott vagyunk,ahol az elején,vagyis sehol.
Nincs magyarázat arra,miért nem menstruálok és miért nincs peteérésem.
Maga a mutet nem nagy dolog. (de en is feltem tole!) A legrosszabb az egeszben mikor beszurjak a branult a kezfejedben levo venaba. Utana viszont semmit nem fogsz erezni, csak benyomjak az "angyalport" es kb 1 percen belul alszol is majd. Aztan ugy erzed majd, hogy 1 perc telt el a szuri ota, mikor felebredsz.
Remelem nem talalnak semmit majd nalad!
Köszi a tippet.Ezt fogom tenni.
Kaptam kérdőívet,még bele sem néztem.Különösebben nem foglalkozom a műtét gondolatával.Talán jobb is.Nem stresszelem magam vele.
Nalam is igy volt. Jobb otthon labadozni! Viszont figyelj arra h lapar utan igyal sok vizet (ha tudsz, vagy bmilyen folyadekot! jot fog tenni, es nem fog fajni tole a fejed!)
Megy a drukkk!!!!!!!!!!!! :)
Es mikor lesz a lapar?
Az ugy a jo ha mindent egyben lezavarnak!
Szia Mona.
Ne félj,menjetek csak el.Ott majd útba igazítanak,mi legyen a következő lépés.
Semmi pánik,a legjobb úton haladtok.Lényeg,hogy totálisan ki lesztek vizsgálva mindketten.
Ma eldőlt,mikor megyek a laparoszkópra.Petevezeték átjárhatósági vizsgálat is lesz és minden szervemet átnézik egyben.
Már várom,kíváncsi vagyok.
Sziasztok!
Voltam dokinál de semmi jót nem mondott sajnos.
Győrbe küldött a Káliba. Valaki járt már arra? Áraik milyenek? Mert itt a neten nem találtam semmit.
11 én megyünk egy másik dokihoz , ha ő is ezt ajánlja akkor irány Győr!
Majd irok ha van valami.
Moncsi
Szia agiku.
Ne félj,nálad minden rendben.Egyszerüen várni kell,ennyi az egész.
Nekem nincs menstruációm egyáltalán.Csak gyógyszerek segítségével.Ráadásul a párom eredményei is nagyon gyengék.Jelen pillanatban nem fogamzásképes.Mégis lehet gyerekem.
Az orvostudomány ma már csodákra képes.
Szia. Nem baj,ha hat hónapot várni kell,ez normális.Holnap bejelentkezem a dokinál laparra.
Majd írok,mi volt.
Sziasztok!
Most regisztráltam, és csatlakoznék hozzátok.
Röviden magamról: a férjemmel kb. 10 hónapja próbálkozunk sikertelenül, őt már kivizsgálták és nála minden rendben van, úgyhogy elkezdtük a dokimmal az én kezelésemet.
Kiderült, hogy elég kicsik a petéim, ezért felírta a Clostit + Choragon injekciót. Azt mondta, hogy amikor megjön, aznap este kezdjem el szedni a Clostit. Nekem amúgy 28-31. napokon szokott megjönni. Holnap leszek a 28. napon. Tehát várok. . .
Azota jol vagyok, koszi.
Nalam fokent azert javasolta a doki a lapart, mert tudtuk hogy PCO-s vagyok, + meg 3 honapig szedtem Clostit es a ket mensim kozott mindig vereztem es ezert bele akart nezni a hasamba, hogy lassa van-e valami myoma vagy ilyesmi ami ezt a verzest okozza. Ekkor talaltak endometriozisos foltokat, amiket kiegettek, meg kiegettek a PF-kekbol a PCO altal visszamaradt kis meg nem repedt tuszoket. Meg megcsinaltak az atjarhatosagit, meg mehtukrozest is, szoval mindent egybe lezavartak.
Azota eltelt mar vagy 4 honap, igazabol nincs semmi kulonosebb panaszom, megint 3 havig szedtem a Clostit (most vagyok a 3.honapban). Elmeletileg lapar utan 6 honapig meg varunk (mar csak 2 honap van) es johet a lombik. Ennek nem orulok, mert azt hittem, hogy ha a laparral kipucolnak, akkor szinte azonnal jon a baba. Nekunk meg varni kell :(
Maga a lapar nem volt fajdalmas, leginkabb csak ereztem, azt hogy megvannak a PF-keim az egetes utan, de igazabol csak 1 fajdalomcsillapitot vettem be osszesen a mutet utan, szoval semmi problema nem volt. Az altatastol nagyon feltem, de nem volt valami nagy dolog, egy pillanat volt az egesz szamomra. :)
Ha van bmi kerdesed irj nyugodtan!
Sziasztok.
Nekem szept 30-an volt laparom, es hat igaz ami igaz olyan dolgokat is "felfedeztek" ami pl:UH-val nem derult volna ki (endometriozisos foltokat). Ezeket 'egetessel'eltavolitottak, meg egyebeket is csinaltak. Azota meg nem estem teherbe, de azert megnyugtato, hogy tulestem rajta es 'kipucoltak' azokat a dolgokat, amik nem odavalok!
Egyebkent 2.5 eve probalkozunk. :(
Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Mi 2 éve próbálkozunk a babával eddig eredménytelenül. Novemberben elkezdtük a kivizsgálást, minden rendben van. Februárban megyünk vissza legközelebb, kíváncsi vagyok, hogy mit fognak tanácsolni ezek után.
Szia Mona32.
Mit mondott az orvos? Nekem laparoszkópiás műtétet javasolt,hogy pontosan megállápítsa,hol a gond.Februárban megyek a műtétre.Sokaknak segített már.Utána rögtön rendbe is jöttek.
Sziasztok !Most olvasgattam a hozzá szólásokat.Mi is régóta próbálkozunk.Voltunk mindenhol ,és rengeteg pénzbe került.Kaptunk hormon gyógyszert (100000ft) a férjemnek mert neki , kevés a sperma számai,és így nem lehet neki gyermeke,de nem segített a gyógyszer. Velem minden rendben van.Ez kb2évvel ezelőtt történt.Majd mondták, hogy csak lombik ,vagy donor .Mondanom sem kell kétségbe voltunk esve.Majd a sógórnőm lediplomázott és elhelyezkedett a klinikán.Ő laboros. Kérdezte , hogy vettek -e vért a férjemtől? NEM!! Másnap behívta levette és megnézte a meddőségi tesztet. Nagyon izgultunk, majd párnap múlva este hívott ,hogy + nemző képes.:)Ez a művelet 150,000ft lett volna. Kérdeztem , hogy az orvos miért nem csináltatta meg, mire ő nem szokták mert túl drága mulatság.Most fogjuk elkezdeni tavasszal a FER14-et szedni mert csak ez a problémája van. Remélem síker lesz .Aki tud valamit erről kérem írjon véleményt.Köszönöm.
Tanúság : szerintem kérjétek a meddőségi vizsgálatot.Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok.Holnap megyek dokihoz. Hátha tud segiteni.
majd irok hogy mi volt.
Sziasztok
Nálunk is minden oké volt, nem találtak semmi problémát. Nekünk inszemináció útján sikerült a baba. 4 évet vártunk rá.
34 évesen szültem meg a kisfiamat /most már 2,5 éves/. Ja, és nekünk is akkor sikerült, amikor dokit váltottunk, úgyhogy sok sikert!
Szia Mona 32!
Nekem van 1 ismerősöm, aki a párjával 1 évig probálkozott teherbeesni sikertelenül.Aztán kiderült(nem tudom miért csak 1 év után), hogy hátrahajló méhszája van, ezért nem sikerült.A doki javasolta neki, hogy kutyapózban próbálják meg az együttlétet, úgy hátha összejön hamar.És lám a következő hónapban már pozitív is lett a teszt.Nála nem volt semmilyen betegség a háttérben hála istennek.Nem tudom nálatok mi lehet a baj,hiszen te ezekszerint rendszeresen jársz dokihoz.
Remélem hamarosan sikerül.Sok szerencsét!!
Gratulálok.
Nálunk minden ok, eddig nem találtak semmit.
Most dokit váltok jövö7en megyek most egy másikhoz, hátha ő tud segíteni.
Hmmm...
Én PCO-s vagyok, de egyelőre csak a ciszták jelenléte bizonyított. Most várok a hormonvizsgálat eredményére.
átfujáson is voltam
de mégis valamiért nem jön össze.
Mi arra gondoltunk a párommal , lehet csak az a gond hogy nehezen tapad meg.
További ajánlott fórumok:
- Akiknek nehezen jön össze a baba!
- Lelkileg elviselni hogy nehezen jön a baba.
- Nehezen jön a baba?
- Ha nehezen jön a baba
- Változókorban vagyok.Imádom kivánom a párom, a párom is engem, de a csúcs nagyon nehezen vagy nem jön össze .Segítsetek!
- Tudnátok ajánlani Kolozsváron jó nőgyógyászt, aki foglalkozik olyan esetekkel, amikor nehezen jön össze a baba?