Lejárt avast antivírus programot le akarom törölni a gépemről, miért nem engedi? (tudásbázis)
Köszi! :)
Egy jó ötlet mindig kapóra jön.
nembaj, jó pap holtáig tanul. :)
na megkerestem neked, itten kell, sőt, még magyarul is van:
csak csináld meg szépen, ami oda van írva, tök egyszerű.
rosszul mondtam, egy évre elég a kulcs, szóval elég legközelebb egy év múlva megscinálni, addig nem fog ugrálni, hogy ígymegúgy aktiváljad. de a frissítést (hogy mindig frissítse magát), azt engedd neki, az fontos!
Azt hiszem, éppen az Eset telepítője, én a Szo.....zisról szoktam leszedni, ez legális.
Biztosan azért rakták fel, mert ide akarják adni :)))
Sziasztok!
Na hát bevallom nőiesen, nem vagyok egy szgép guru, de holnap megpróbálom az avast-ot újra aktiválni, és akkor le sem kell törölni.
Azért jó, hogy segítőkészek vagytok, tényleg köszönöm!
Igen, erre gondoltam, amit az utolsó mondatban fejtettél ki. Nem jut eszembe a szakszó, amit ír telepítéskor. Talán rezidens? Ilyesmi.
Pedig azt mondják, hogy használjunk többfélét, de azt nem, hogy ne egyszerre :)
Nem sikerült...
Ha lejár a próbaidő, akkor teljesen döglött lesz, vagy azért be tud zavarni egy program? :D
Mert vannak olyanok, amelyek kifejezetten kérik, hogy telepítés előtt ezeket távolítsuk el.
Az Avast honlapján ott van, hogyha sehogyse sikerül leszedni, van egy tool, amivel le lehet:
az exe-t kell innen letölteni és futtatni.
üdv
butternut
Ezt elnéztem rendesen, de akkor is így működik!
Kell, hogy legyen uninstallja, a Vezérlőpultban is megnézheted.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudnám törölni a gépemről a Windows 7-et?
- Tudtok ajánlani olyan magyar nyelvű programot amivel kitudom törölni a duplán szereplő programokat, fájlokat?
- Hogyan tudom a Istartsurf nevű betolakodó programot törölni?
- Hogyan tudok törölni egy programot, ha nem törlődik a programok eltávolítása/módosítása lehetőségre?
- Hogyan tudok a gépemről egy másikra másolni programot?
- Hogyan tudom véglegesen kitörölni a Morhuhn 3D-s játékot a gépemről?