Hogyan tudok a gépemről egy másikra másolni programot? (tudásbázis)
Bocsi, de azt hiszem a legegyszerűbb megoldást nem ajánlotta senki, ez lenne a Floppy :) ennek egyetlen hátránya, hogy alig fér rá valami, (1.4 MB) ezzel szemben, iszonyú sérülékeny... a ma kapható gépekbe már bele sem helyezik, csak kérésre.
a következő a pendrive ma már a gépek többsége rendelkezik usb 2 porttal, ami gyors, és csereszabatos, tehát evvel kell foglalkoznunk!
1 GB-os pendrive 3-4 ezerért már kapható
a másolás is egyszerű, az intézővel megkeresed a másolandó programot, jobb egérgomb, klikk, másolás
ezután megkeresed a pendrive-ot a sajátgépben, valószinűleg úgy látod, hogy removable media, bal egérgomb, dupla klikk, erre megnyílik a meghajtó, kikeresed, hová, melyik mappába szeretnéd, ha nincs ilyen, akkor egyszerűen a meghajtó betüjelére jobb egérgomb, egy klikk, majd a lenyíló ablakban a beillesztést kell kiválasztnod a bal egérgomb egy klikkjével, és már ott is a fájl! No persze, ha nem több száz MB-os fájlt akarsz másolni, az eltarthat, akár 10-20 percig is
Remélem segítettem, ha nem, akkorkérdezz nyugdtan!
Üdv A.
Attól függ, hogy milyen programot akarsz másolni másik gépre, a két gép "fizikailag" hol és hogyan helyezkedik el. (egy belső hálózaton vannak-e, van-e mindkét gépen internetkapcsolat, stb.)
De amint írták egy pendrive, egy újraírható/írható cd vagy dvd az egyszerűbb megoldások közé tartozik. A pendrive-hoz még cd író/olvasó sem kell.
SF
Szeretnék egy programot másolni az én gépemről egy másikra, de nem tudom, hogyan kell!
Ha valaki tud, segítsen! Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Esős időben Budapesten milyen programot tudnátok ajánlani második randin?
- Van kedvetek megcsinálni a 6 hetes 100 fekvőtámasz programot?
- Virusirtó programot keresek, ingyeneset és megbízhatót, tudnátok mondani?
- Tud valaki a számítógépre egy jó takarító programot ajánlani?
- Lejárt avast antivírus programot le akarom törölni a gépemről, miért nem engedi?
- Hogyan lehet fényképeket átmásolni egyik laptopról a másikra?