Lehetséges, hogy a ventilátortól szédülök? (tudásbázis)
Egészen biztos lehetsz benne, hogy nem csak beképzeled magadnak, hanem attól van! Van, akit nem zavar... embere válogatja, de vannak akik különösen érzékenyek rá. Én is olyan vagyok. Mondjuk a ventilátort még mindig jobban viselem, mint a légkondit!
A légkondi miatt kellett otthagynom a munkahelyemet anno. Olyan szinten nyomatták egész nap, hogy amelyik oldalamról ért, azon az oldalon (röntgen által ki lett mutatva) akut arcüreg gyulladás alakult ki nálam, vastagon heges az arcüregem, mert 5 éven át ott dolgoztam. Mióta nem dolgozok ott, érdekes módon csak egyszer jött... akkor is azután, hogy légkondis intercity-n utaztam 3órát. Nekem ennyi is elég ahhoz, hogy bedurranjon az arcüregem. Itthon én ilyen melegekben inkább többször lezuhanyzok, vagy nedves törölközőt dobok a tarkómra. A ventilátort is ha csak lehet, elkerülöm.
Régen volt nálunk is a plafonban, az jó volt, csak sokat fogyasztott, és el lett adva.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?
- Devizahitel hálójában! Hogyan lehetséges ez?
- Szerintetek lehetséges, hogy a lakáshitel törlesztőrészlete a duplájára nő?
- Ha ketten igazán szeretik egymást, lehetséges, hogy egy harmadik felbukkanása érzelmileg belekavarjon a kapcsolatba?
- Szerintetek lehetséges, hogy kigyúrt, magára nagyon adó srác őszintén érdeklődjön egy telt lány iránt?
- Szerintetek Magyarországon lehetséges-e, hogy kuponokkal vásároljunk?