Szerintetek Magyarországon lehetséges-e, hogy kuponokkal vásároljunk? (beszélgetés)
Hát persze. Az ilyennel foglalkozó üzletekben az alapár pont annyival magasabb, amennyit a kuponnal megtakaríthatunk. Csak a balgák hiszik, hogy olcsón vásárolnak :)
Sosem értettem ezt a kuponmániát.
Ezért kell mindig résen lenni:) Nekem egy ismerősöm pl kivágta a hepajt, amikor meghirdettek 1 kg szaloncukrot x Ft-ért, és valóban volt olyan nevű szaloncukor, annyiba is került, csak épp nem 1 kg volt, hanem csak 75 dkg.
Mi úgy csináljuk, hogy megnézzük az akciós újságot, apróbetűvel együtt, meg persze összeírjuk az egyéb szükségeseket, a te..-ban meg jól megnézzük, mi hogyan akciós, vagy van-e olcsóbb, olyan, ami jobb és csak 5-10 Ft-tal drágább.
Eddig a sp..-ba nem voltak ilyen izések. Évek óta voltak ilyen 5000 vásárlás után 500 Ft vásárlási utalvány vagy azonnali kp kedvezmények ( volt amikor az újságjukból kellett a kupont kivágni de volt amikor a metro újságba is volt kupon meg volt amikor csak a megadott napon tartott ez a kedvezmény )
Így vagyok vele én is feleslegesen nem vásárolok csak akkor kicsit átcsoportosítok meg viszem a számológépet :D Ami náluk drágább úgyse fogom ott megvenni :D Ami akciós vagy olcsóbb mint máshol és szükséges.Mindent ott veszünk ahol olcsóbb nincs bennünk nosztalgia hűség :D
Hát igen, ha kuponod van vmihez, akkor is érdemes megnézni, hogy esetleg egy másik boltban nem olcsóbb-e az a termék, vagy nincs-e ugyanolyan célt szolgáló, hasonló minőségű, de más márkájú cucc, ami olcsóbb:)
De azért vannak jó kuponok is, pl múltkor a T..co újság végén volt egy 1000 Ft értékű, amit 10000 Ft-ot meghaladó vásárlás után lehetett beváltani. Na persze, csak ezért nem érdemes ennyit vásárolni, de ha az ember egyébként is nagybevásárolni meg és elkölt egy húszast, akkor jó biznisz.
Ja az Elmü :D
Az is jó buli volt. A szuperkuponjukkal intéztem a féléves tv újság előfizetést. Neten rendeltem küldték a csekket. Befizettük és a megrendelés nem rögtön kezdődik hanem több mint egy hónap múlva... Ez az egyik. Olcsóbb valóban de... alig fizettük be a csekket a következő tv újságban olyan előfizetési ajánlat volt hogy az Elmüs kuponosnál 500 Ft-tal olcsóbb ! Ennyit erről. Ha nem buzgólkodom a kuponnal akkor azt tudtuk volna igénybe venni...
:D Álomvilág de jó a műsor !
Itt nálunk inkább csak átverés ez a kupontéma.
Tegnap volt a kuponos nagy kalandom :D
Vásároltam a s... ( 4 betűs ) 5000 Ft-ért ( semmi feleslegeset ) és megkaptam az 500 Ft-os kupont.
Aztán megnéztem otthon a kupont és rajta van akkor tudom beváltani ha 11.02-11.04 között megint náluk vásárolok 5000 Ft értékben :D Szóval az 500 Ft kedvezményért tul.képpen 10000 Ft-ot kell náluk elkölteni. Persze pipa lettem és nagyítóval megnéztem az újság fedlapján hogy is volt a reklámjuk : 10.29-10.31 között kell vásárolni és
ott virit ugyanaz a kupon amit kaptam persze olyan apró betűvel hogy nagyítóval is alig látni....
Hát ez az, lehet, hogy megveszel 5 terméket, amiből 2-höz van kupon és örülsz, hogy húde jól jártál, holott a másik 3 termék lehet, hogy drágább volt mint máshol és, ha nem oda mész akkor is ugyan annyiba lenne vagy még kevesebbe ugyan ez az 5 cucc.
Ez az amit sokan nem számolnak bele....
Én is láttam a kuponos akciót a TLC-n!
Volt egy nő aki több mint 500 dollár értékű cuccot, kihozott nullára a kuponjaival, ESZMÉLETLEN!!!!
Csinálnám én is, ha Magyarországon ezt lehetővé tennék!
Ez nem teljesen állja meg a helyét, mert ha amúgy is megvennék valamit, akkor amit a vásárlásért kapok, az ajándék. A következő csomag pelenkáért pl így nem fizetek, ingyen kaptam. Ha nem lenne ingyen, akkor is megvenném, csak akkor fizetnék érte.
Az ingyenkonyhán a kaját meg szintén én fizetem, úgyhogy nekem az nincs ingyen. ;)
Ingyen akkor van valami, ha semmibe nem kerül.
Pl. az ingyenkonyhán a kaja az ingyen van.
Kuponok esetén (törzs)vásárlói kedvezményről beszélhetünk.
:))
az egyik üzletláncnál kapsz x%-ot minden vásárlás után. Mármint kapsz egy papírt, hogy x Ft-ot levásárolhatsz legközelebb. Azokat összevonhatod. Mondjuk hogy nullára engedi-e kihozni, azt nem tudom, de én múltkor hármat váltottam be.
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Autóbérlés - Dodge Charger vagy Buggy. Magyarországon lehetséges?