Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lehet terhes vagyok? fórum

Lehet terhes vagyok? (beszélgetés)

17. Ágio8405 (válaszként erre: 13. - Anita16)
máj. 27. 20:54
Milyen hatásra gondolsz? Ez egy multivitamin kismamáknak, szoptatós anyáknak.
16. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 27. 20:50
Tesztelj és kiderül.
máj. 27. 17:06

Sziasztok!

Ma reggelre erősebb görcsöl, barnás "vérzés" , mondom nem varok tovabb hívom dokit 4 re talaltam egyet aki ma tudott fogadni...elmentem elmondtam neki h mi a szitu ..elkotes...tünetek teszt stb...uh t csinalt...ahol kiderult hogy az eddig jol elhelyezkedo mèhem már hátrahajlo...méhen kivul nem talált semmit...méhen belul nemtudom pontosat mondani mert nagyon korai meg a történet...kb 4 hetes lenne es meg nem lat semmit...igy sem kizárni sem megerositeni nemtudja a terhességet...kb másfél het múlva mennyek újból illetve azt mondta h par nap mulva ismeteljem meg a tesztet....a barnás vérzés nem menstruáció jellegű lenne ugxh igazabol most meg mindig nemtudom h mi van...ami biztos h baj nincs...sokat pihenjek...párommal mar teljesen benne vtunk h baba lesz...úgyh reménykedünk

14. nilem023 (válaszként erre: 11. - Anita16)
máj. 24. 20:08

A fehér lila az a 0 ha jól tudom és azt a babatervezéskor ajánlják.

Az 1 az sárga fehér dobozos, onnantól szeded, hogy megtudtad a terhességet egészen a 12. hét végéig.

Aztán jön a 2.narancssárga fehér dobozos. Ezt a 13. héttől szeded a baba érkezéséig.

A 3-as doboza zöld fehér a szoptatáshoz ajánlják.

máj. 24. 19:25
És, hányhónapig kell szedni ezt,a Femibiont 2 vagy 3 hónapig legalábbszedni kel hogy, hatásos legyen
máj. 24. 19:22
És,ha segítet neki
máj. 24. 19:22
Hello én 20.dikán vetem a femibion 1 tabletátt ijen fehér Lilla dobozos és azóta szedem nemtudom, medig kel észt szedni valaki írjon ha, szedte már?
10. Orchidea7281 (válaszként erre: 9. - Orchidea7281)
máj. 23. 11:09
Hosszúra és nem rosszra...🫣🫢😁
máj. 23. 11:08

Sziasztok 😊

Tudom h nem feltétlen tartozik ehez a témához csak az ehez kapcsolódó fórum nagyon regi...🙄☺

Szoval..a 3 ik császár után elkotottek...viszont most 6 ev utan, 3 ev aktív együtt let. ( uj párkapcsolat) olyan tuneteim vannak mintha babát várnék...elotte soha nem voltak mensis gorcseim...ha megjött akkor is enyhén fajdogalt hasam...most mar 4 ik napja hogy hol erősebben hol gyengébben de görcsölök...

Most volt eloszor h ereztem az ovulációt...utana ra pár napra 4-5 talan...eros hasi szurkalas...puffadás..enyhe rosszullét...most kezd fájni duzzadni mellem..

Utolso mensin április 24 en volt.ma vagy holnap kene megjonnie..

Tesztet csináltam halványan de mintha lenne masodik csík..

En örülnék a babának , párom fél hisz azt gondolja mar nem fiatal , pedig 44 eves...es engem felt...de titkos mi dig beszéltük hogy milyen jo volna egy közös szerelem baba 🥰

Orvoshoz jövőhét vege fele gondoltam menni hisz elobb úgyse látná semmit...

Volt mar hasonlo helyzetben vki?

Tesztet csinaljak meg? Vagy felesleges, es majd doki megmondja mi a helyzet?

Bocsánat ha rosszra sikerült🫣 köszönöm a válaszokat😊

8. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 18:26

Na nekem egy 3 hónapos csecsemő mellett nem volt ingerenciám a szexre! Örültem ha 1 éjszakát végig tudtam aludni!

És igen..... a teszt csodákra képes!

Egyszerűen nem értem én sem ezeket a fórumokat,szerintem is teljesen felesleges.............

ápr. 23. 13:57
Lehet, hogy én is?
6. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 13:32
Jó korán megjött ahhoz képest hogy szoptatsz. De az is leget az nem mensi volt csak még kis tisztulás. Amíg szoptat valaki addig termesztes ha nem áll be pontosan, főleg 3 hónap után. Gyógyszert is szedsz, megszakítás is volt, nagyon kicsi az esély hogy baba legyen, de persze vannak hihetetlen sztorik. Tesztelj és kiderül.
5. andi6020 (válaszként erre: 4. - Kacsahercegno)
ápr. 23. 10:20
Még jó, hogy az ilyen elszigetelt helyekre is eljut a net.
4. Kacsahercegno (válaszként erre: 3. - Andi6020)
ápr. 23. 09:58
Mindig úgy képzelem, hogy az ilyen kérdések írói 3 napi gyalogútra laknak a legközelebbi gyógyszertártól, 70 km-re van a legközelebbi orvosi rendelő, és egyszerűen nincs semmilyen más módjuk kideríteni, hogy várandósak-e, minthogy megkérdezik idegenektől az interneten. Mindenesetre én belenéztem a varázsgömbbe és azt láttam, hogy "vagy igen, vagy nem".
ápr. 23. 09:38
Az ilyen kérdések annyira feleslegesek ne haragudj. Csinálj tesztet.
ápr. 23. 09:38
Kisfickó 😭😭😭😭😭 Szerintem csinálj tesztet, abból ki fog derülni.
ápr. 23. 09:36
3 hónapja született a kisfiam. A 6 hetes kontrollon kaptam a Slinda fogamzásgátlót, mert szoptatok. Ahogy elkezdtem szedni, kb. 2 hétre rá volt vérzésem. Megszakítással is védekezünk, de sose lehet tudni, hogy bejutott- e egy "kisfickó". Ha az előző vérzésemet nézem akkor, már 2 hete meg kellett volna, hogy jöjjön a menstruációm, ráadásul menstuációs jellegű fájdalmaim is vannak, ami a terhesség legelején is volt. Tesztet még nem csináltam. Szerintetek van rá esély, hogy mégis teherbe estem?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook