Lehet terhes vagyok? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma reggelre erősebb görcsöl, barnás "vérzés" , mondom nem varok tovabb hívom dokit 4 re talaltam egyet aki ma tudott fogadni...elmentem elmondtam neki h mi a szitu ..elkotes...tünetek teszt stb...uh t csinalt...ahol kiderult hogy az eddig jol elhelyezkedo mèhem már hátrahajlo...méhen kivul nem talált semmit...méhen belul nemtudom pontosat mondani mert nagyon korai meg a történet...kb 4 hetes lenne es meg nem lat semmit...igy sem kizárni sem megerositeni nemtudja a terhességet...kb másfél het múlva mennyek újból illetve azt mondta h par nap mulva ismeteljem meg a tesztet....a barnás vérzés nem menstruáció jellegű lenne ugxh igazabol most meg mindig nemtudom h mi van...ami biztos h baj nincs...sokat pihenjek...párommal mar teljesen benne vtunk h baba lesz...úgyh reménykedünk
A fehér lila az a 0 ha jól tudom és azt a babatervezéskor ajánlják.
Az 1 az sárga fehér dobozos, onnantól szeded, hogy megtudtad a terhességet egészen a 12. hét végéig.
Aztán jön a 2.narancssárga fehér dobozos. Ezt a 13. héttől szeded a baba érkezéséig.
A 3-as doboza zöld fehér a szoptatáshoz ajánlják.
Sziasztok 😊
Tudom h nem feltétlen tartozik ehez a témához csak az ehez kapcsolódó fórum nagyon regi...🙄☺
Szoval..a 3 ik császár után elkotottek...viszont most 6 ev utan, 3 ev aktív együtt let. ( uj párkapcsolat) olyan tuneteim vannak mintha babát várnék...elotte soha nem voltak mensis gorcseim...ha megjött akkor is enyhén fajdogalt hasam...most mar 4 ik napja hogy hol erősebben hol gyengébben de görcsölök...
Most volt eloszor h ereztem az ovulációt...utana ra pár napra 4-5 talan...eros hasi szurkalas...puffadás..enyhe rosszullét...most kezd fájni duzzadni mellem..
Utolso mensin április 24 en volt.ma vagy holnap kene megjonnie..
Tesztet csináltam halványan de mintha lenne masodik csík..
En örülnék a babának , párom fél hisz azt gondolja mar nem fiatal , pedig 44 eves...es engem felt...de titkos mi dig beszéltük hogy milyen jo volna egy közös szerelem baba 🥰
Orvoshoz jövőhét vege fele gondoltam menni hisz elobb úgyse látná semmit...
Volt mar hasonlo helyzetben vki?
Tesztet csinaljak meg? Vagy felesleges, es majd doki megmondja mi a helyzet?
Bocsánat ha rosszra sikerült🫣 köszönöm a válaszokat😊
Na nekem egy 3 hónapos csecsemő mellett nem volt ingerenciám a szexre! Örültem ha 1 éjszakát végig tudtam aludni!
És igen..... a teszt csodákra képes!
Egyszerűen nem értem én sem ezeket a fórumokat,szerintem is teljesen felesleges.............
További ajánlott fórumok:
- Olyan férfitól vagyok terhes, aki lehet sose lehet velem
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?
- 22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam?
- Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá
- 30+5 napos terhes vagyok. Biciklizés közeben úgy éreztem, mintha valami kifolyna belőlem. Ez lehet magzatvíz?
- 12 hetes terhes vagyok, egyre többször van probléma a munkahelyen, ezt hogy lehet megoldani?