Lehet szerelem testi kapcsolat nélkül? (beszélgetés)
Sok mindenre gondolhatsz.
Így háttérinformáció nélkül nekem csak az jut eszembe, hogy mástól megkapja... ennyi.
Hat hónapos vagy 50 éves a kapcsolatotok?
Gondolod hogy itt bárki is megmondja a frankót?
Beszéld meg vele nyugod hangulatban, nem lealázva
Utánaolvastam márcsak azért is
Sehol nem irják hogy nem érdekli a szex, de ha mégis, max apróbetüvel a 100-adik tünetként
Ez a nem narcisztikusnál is előfordul
Gondolom a képibe vágtad egy veszekedésnél hogy "impotens vagy még erre is képtelen vagy" stb.
Ha igen, ne csodálkozz
Sziasztok!
Szerintem az a normális ha a szerelmesek kimutatják fizikálisan is érzelmeiket, fontos az érintés, testi intimitás.
Valaki irta,h. a nárcisztikus szemelynek nem fontos a sex_?
S ha valaki nem narcisztikus, hanem mondjuk még nem tudom mi lehet vele, de egyszeruen nem akarja a sexet, nem kezdemenyez, pedig tudja hogy ez nagyon fontos nekem, mire gondoljak? Mas nincs a kepben ugy erzem!
Segitsetek legyszi , koszonom :-)
Azóta eltelt néhány hét...Beteljesült minden álmom vágyam...mindketten válunk és a gyerekeink imádják egymást máris és bennünket is....mind az 5 <3
Nagyon boldog vagyok!!! :)))
További ajánlott fórumok:
- Párkapcsolat szerelem nélkül
- Párkapcsolat szerelem nélkül, lehetséges?
- Lehet, hogy valakinek nem jár a szerelem? Sokan vannak pár nélkül vagy rossz kapcsolatban?
- Melyik lehet tartósabb, elmélyültebb kapcsolat? Szerelem, vonzalom első látásra vagy a barátságból lassan kialakuló szerelem?
- Kapcsolat szerelem nélkül
- 2 eves kapcsolatot erdemes e felrugni egy 100km-re levo lehetseges szerelemert?