Lehet kérvényezni az érettségi helyszínének változtatását? (tudásbázis)
3. Vitust (válaszként erre: 2. - Guruljka)
2014. ápr. 16. 17:14
Mármint hogy átvesznek-e oda hogy ott csinálhassam? Mondjuk és elnézést elfelejtettem megemlíteni hogy emelt fizikárol lenne szó. Csak ugye én már felső oktatásban tanulok nem pedig ugye gimis környezetben. És a volt iskolámban szeretném mert ott lenne kényelmesebb szempont nekem.
2. Guruljka
2014. ápr. 16. 16:38
Ezt biztosan meg tudják mondani abban az iskolában, ahol szeretnél érettségizni.
Vagy a neten, az EDULINE-n kérdezhetsz, de az idő rövidsége miatt jobb lenne telefonon megtudnod.
1. Vitust
2014. ápr. 16. 16:03
Érettésgi helyszínnek változtatását lehet kérvényezni vagy ott írom ahova kitettek? Szeretném megváltoztatni ha lehetséges.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!