Most inkább a vékony pamut anyag, illetve az a fényesebb anyag a divat. Nem éppen nyerők utcára. Nekem még 10 évvel ezelőttről van egy hordható, de nem igazán használom. Inkább a kopottabb farmerokat használom itthon, az boltba elszaladni is jó, nem kell átöltözni. Persze ha a most divatos szűk farmerek lesznek kopottak lehet mennek a kukába, nem túl kényelmes otthoni viseletre:)
Meg tudlak erteni :) Amugy az sem mindegy ki viseli. Siman lehet egy szabadidoruci is szalonkepes. Ha csak el kell szaladni vhova, en sem oltozom at gyerek mellett, hgy 10 perc mulva visszoltozhessek.
(Nalam zomeben adidas, nike es retro, es hummel- ezek jok)
Egyébként szerintem amik csinosak azokat régen lehetett kapni.Már nem nagyon.Most pl my77 vagy retroban inkább dögösek vannak. De nem kihivóak éskényelmesek is. Anyumnak voltak még régen kis csini szabadidői úgy emlékszem legalábbis kislánykoromból:) és ha jól emlékszem az aranypókban vette őket.
Nálam a szabadidőruha csak sportolásra szolgál, egyébként utcára nem venném fel, legyen akármilyen márkás. Egyébként van, ami jól néz ki, de csinosnak soha nem mondanám.
Létezik csinos szabadidőruha? Vennék pár szabadidőruhát itthobra, oviba gyereket vinni-hozni, stb. Nézelődtem itt a neten, hát... Vagy öklömnyi betűkkel a márkanév van rajtuk, vagy lehetetlen a színe, szabása /telesz...t nadrágos :-P /. Tudtok esetleg lelőhelyet ahol egyszerű, de csinos fazonúakat tudnék venni?