Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. Sajnos csak 21-én tudom felhívni, mert szabadságon van. Remélem sikerül vele megállapodnom, mert azt vettem észre, hogy elég ráérősen csinálja. Azért is kérdeztem meg a menetét, de ahogy látom mindenkinek más a tapasztalata. Az a helyzet, hogy én akár mennék minden nap, ha lehet, csak legyen kész mihamarabb. Remélem nem kell 1-1 fognál sokat várni az idegek kiszedése után. Mert ha ezek megvannak a koronák már csak 1-2 hetet vesznek szerintem igénybe.
Mivel hátsó fog és előtte nincs már mögötte a bölcsességfog ki lett műtve így próbálja menteni a dokim. Nagyon lelkiismeretes és képzett. Most épp Svájcban van továbbképzésen. Annyira béna nem lehet :D
Igazság szerint mindenhol mást olvastam, s már azt se tudom, hogy időben meddig tart 1 fog gyökérkezelése, mármint hogy hány hét. Gondolom a korona alá nem kell fedőtömést csinálnia.
Elkezdtem csináltatni a fogaim, 12 korona kell, de előtte gyökérkezelés kell azt mondta kb 6-8 fogra. Sajnos sürget az idő egy külföldi munka miatt, s ezért érdekelne, hogy mielőtt rákerül a korona vajon hány alkalmat vesz igénybe az adott fogak gyökérkezelése, illetve lehet-e párhuzamosan több foggal haladni?
Akinek van ebben tapasztalata, megköszönném, ha megosztaná velem.