Lehet baba a dologban? (beszélgetés)
az lehet,nekem nem szoktak! Pedig én is szedem a szívritmusszabályzót! Hát sajna már volt két vetélésem, a fiam is gyógyszerekkel maradt meg! 2 éve meg sajna kapartak, ami miatt majdnem kivették a méhem! :( köszönöm... Én is remélem hamarosan jönni fog egy babó :)
Igen, sok minden bekavarhat szerintem is. Én legutóbb vagy 2 hétig antibiotikumot szedtem, lehet, amiatt is volt más.
Minden esetre szorítok, hogy ne legyen baj, és legközelebb egy baba összejöjjön!
hát igen... Sok mindentől lehet, vkinek a gyógyszerek is bezavarják,már ha csak egy fájdalomcsillapítót bevesz...nekem 7napos szokott lenni, amikor cisztám volt akkor tartott 10napig! Csütörtökön azért elmegyek dokihoz!
Persze, lehet, hogy egyszerűen csak most másmilyen a vérzésed. Lehetnek eltérések. Nekem legutóbb vagy 3 napig tartott, a szokásos 5 nap helyett. Izgultam is, nehogy terhesség legyen (mert volt egy alkalom, amikor nem védekeztünk). De a teszt negatív volt, most nemsokára megint meg kellene jönnie a vérzésnek, kíváncsi vagyok, a szokásos lesz-e...
Szerintem, ha nem akar elállni a vérzés, akkor minél előbb fordult orvoshoz.
Nem akarlak elkeseríteni, de nehogy megindult vetélés legyen.
Szerdán este picit megemeltem magam,volt egy két csepp vérzésem! Másnap erős görcsökkel barnáztam, utána csomósan megindult.most meg nem akar elmúlni,élénk pirosan megvan! A mellem még mindig duzzadt,hányingerem is van,és furcsán görcsöl a hasam,ami már menstruáció 4.napján nem szokott! Olyan mintha múlni sem akarna! Mitől lehet ez?
Szerintem is lehetsz simán terhes. Várj még pár napot és majd ismételd meg a tesztelést.
köszönöm!feltétlen megírom :)
Akkor szorítok nagyon!
Azért majd írd meg ide ha sikerült!
Direkt nem védekeztünk, szeretnénk már a 4 és fél éves fiacskámnak egy kistesót! :)
Hát örülnék neki nagyon... Hátha sikerült! Köszi :)
Amúgy szeretnétek babàt?
Csak mert nem védekeztetek, és ismered a ciklusod:-)
Lehetsz. Az ovuláció sem mindig pontos:-)
Boldog babavàràst ha az vagy:-)
hát én is erre gondoltam... Csak azt nem értem, hogy menstruáció előtt becsomósodnak a melleim és nagyon fájnak,most is ez volt,viszont 2napja már nem annyira fájnak mint mikor múlik el a mensim! :o
Amúgy, ha 30 naposak a ciklusaid, holnap még megjöhet.
Február 28 napos volt.....
Nem.
Aztán lehet, hogy mégis.
Sziasztok! Február 10.én megjött a menstruációm, 23.án együtt voltunk a párommal,nem védekeztünk. Mindig 30 naposak a ciklusaim! Még nem jött meg,és semmi jele hogy megakarna jönni! Viszont csináltam 5tesztet amik negatívak lettek! Hányingerem van! Lehetek ettől függetlenül terhes?
További ajánlott fórumok: