Baba lehet a dologban? (beszélgetés)
Mi lett a vége? Teszteltél?
Leírtam már pár fórumban itt a történetét. Nem offolom tovább ezt. :D
Szia!
A szervezetünk jól meg tud minket tréfálni! :) tudom, mert öt hónapon keresztül mindig figyeltem magamat, és olyan premenstruációs tüneteim lettek, amik előtte soha. Pl érzékeny mell.
Tapasztalatból mondom, ne pörögj rá, várd meg a péntek reggelt, csak akkor tesztelj.
Drukkolok, hogy baba legyen!
Ne már, kezdek megijedni:)
Barátnőm 4gik gyereke nemsokára 2 lesz. Le volt kötve.
Az a 100%, ha nem szexelsz:) 12 éve vagyok lekötve, eddig nem volt gond. Pár éve egyszer kimaradt a menzeszem, be is tojtam rendesen. Azóta minden ok, de a dokim mondta, hogy nagyon- nagyon ritkán előfordulhat. Az emberi test csodákra képes.
Én is ismerek személyesen hölgyet, akit elkötöttek szülés után...1 év múlva kezében volt a "becsúszott" baba...
szia meg szeretném kérdezni szerinted 100 százalék biztonság a lekötés mert a válaszodba azt nem értetem mit jelent az hogy ha nem és sok pont a végén köszike
Én is levagyok. 100% biztonság, ha nem......
100%-os védekezési mód nincs. Még a sterilizálás sem az.
Legalább 3-4 olyan hölgyet ismerek, de itt a hoxán is olvastam, hogy a sterilizálás ellenére teherbe esett és meg is szülte a gyermekét.
megszeretném kérdezni már 14 éve el vagyok kötve eló fordulhat-e hogy teherbe esek ez mellett valaki irja meg nekem hogy ez százszázalék biztonságot add -e köszönöm
Tudom hogy nagyon nehéz de várj a nemvártig... :)
Félre olvastam...bocsi! :)
Sziasztok! Köszi a válaszokat,azért nem gondolom h ez mesi elötti dolog lenne mert soha nem volt ilyen!!max elötte nap a derekam szokott fájni! Aquatánia a mellemböl nem jön semmi csak érzékeny és nyomásra fáj!
Én is az érzékeny 10-es tesztet ajánlom. Nekem is korán kitudta mutatni a terhességet. Már a menses előtti 4-5. napon is. Volt amikor 1 héttel előtte már akkora pozitív volt hogy csak na, de tüneteim is voltak akkor már.
Szerintem szerezz ilyet és nézd meg. :))
Nyugi én is ilyen türelmetlen voltam, már 10 nappal utána tesztelni akartam. :D
De amúgy az együttlét után 19 nappal kimutatta nekem mindkét alkalommal. Szóval nekem bejött.
vard ki a penteket es utana tesztelj. ilyen tuneteket sima menzesz elotti allapot is okozat.
A premenstruációs tünetek szinte teljesen ugyan olyanok mint a terhes tünetek.Ha a melledből jön valam iaz nem jó mert magasabb hormont jelent.Már nem tudom melyiket is pontotsan...
A mellekből majd csak a 24. hét környékén jön először valami.
Vegyél egy érzékeny tesztet és csináld meg.Annál jobb választ úgy sem fogsz kapni.De várd meg a nemvárt napját,mert még az sem biztos.Nekem a nemvárt előtt pár nappal negatív volt aztán utána 3 nappal erős pozitív.
Attol, hogy csinalsz tesztet, az eredmeny meg nem fog valtozni. A sok agyalas is okozhat ilyen tuneteket. Az en mindig pontos menzeszem a multkor 5 napot kesett. Akkor mar tenyleg nem tudsz masra gondolni. De aztan negativ lett az osszes teszt. :( Csinald meg a tesztet, es megnyugszol. Ha van baba, akkor azert, ha pedig nincs, nem kattogsz rajta tovabb. En szurkolok, hogy legyen
Ha nem baba akkor mi okozhat még ilyen jeleket?
Tudom,hogy itt mem kapom meg az eredményt de annyi negatív teszt után félek egy ujtól!
Igen, lehet baba. Meg más is.
Szinten a tesztet tudom ajanlani. En is sok ilyenen vagyok mar tul, de rajottem, attol, hogy keresem a kicsi jeleket, es itt kerdezoskodok, meg nem tudom meg az eredmenyt...Nem bantasbol irtam :)
Vegyél egy tesztet, jó eséllyel megmutatja babát vársz, vagy valami más probléma adódott.
Sziasztok!!már volt pár vaklárma az életemben de ugy érzem ez most más!! Pénteken kellene megjönnie,de ha nem jönne azt sem bánnám!! :) a helyzet velem a napokban: az egyik mellem nagyon érzékeny és mintha nött is vna,a mellbimbóm alatt lett egy kicsi csomó ami szintén érzékeny tapintásra,ennyit a mellemröl!! A hasamban tegnap ota hol feszitö érzést,hol szurkálást érzek,de inkább csak a bal oldalon!! Sztetek mi lehet?sokat olvastam de konkrétan ilyen esetet nem találtam!! Kicsit félek is h nehogy baj legyen!! Segitsetek kicsit!!!
További ajánlott fórumok: