Lehet 2 éves fiamnak szeparációs félelme? (beszélgetés)
Az én kisfiam is 2 éves. Hisztizik, verekszik, minden ok nélkül. A múltkor a 13 éves tesójának olyan pofont adott - minden előzmény nélkül -, hogy csak úgy csengett. Dobálja a dolgokat. Tudja, hogy mit nem szabad,mondja is, de csinálja. Szomorú és sírós képet vág és mondja, hogy sírok! Aztán megkérdezi, hogy "Miért sír a gyerek?". Jól elvan, ha nem lát, de ha hazajövök, Anya vedd le a kabátot, pulcsi és ölembe!
Szerintem most ilyen korban vannak.
Irigy is, de ez az ő korában normális, viszont ha elveszik a játékát akkor is verekszik.
Egyébként már legalább 4 hónapja tart ez az állapot.
nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne a szeparációs szorongáshoz! 2 évesen már felfogja, hogy külön személyek vagytok.
lehet féltékeny
Ma például, mikor bementem a boltba a barátnőm vigyázott a kisfiamra. Mondanom sem kell végig sírt, amíg vissza nem érkeztem.
Amikor otthon vagyunk üti-veri az apját.Különösen ha épp szeretget engem. De akkor is csinálja, ha épp csak ilyen a hangulata, szóval épp semmi sem történik. A párom anyukáját is veri.(nem vagyok vele valami jóba) Viszont a papa nagy kedvenc.
További ajánlott fórumok:
- 1 éves fiamnak 4 napja fekete híg széklete van, mi lehet a baj?
- Két éves kisfiamnak székrekedése van, már mindent megpróbáltam. Mit lehet még tenni?
- Hideg van...de mennyire? Ma évnyitója lesz a fiamnak, lehet hosszú szövetkabátot és szoknya mellé lakkcsizmát felvennem, vagy túlöltözöm?
- Hogyan lehet legyőzni az orvosi beavatkozásoktól való félelmet?
- 10 hónaposan szeparációs félelem, szorongás, lehetséges?
- Kutya szeparációs szorongásán hogyan lehet segíteni?