Légyszi segítsetek.Sürgős tanács kellene!Munkaügyben. (beszélgetés)
Értem.Eleve elég rosszúl hangzik...semmire se lenne elég az a pénz sajnos :-S De majd megkérdezem,köszönöm.
Holnapra lehet szabit veszek ki,volna egy hely ahova call centerest keresnek de valószínű hogy nem fognak többet fizetni ott sem.ÉS itt nem csak a fizetéssel van gond.
200 nap munkaviszony kell ahhoz, hogy járjon egyáltalán a munkanélküli segély. Ez esetben kb. 3 hónapig kapod. A fizetés elég keveset dob az összegen.
Nekem kb. 4x ennyi volt a fizum, és úgy kaptam 3 hónapig 2.620,-Ft/nap, majd a további 6 hónapra 1.310,-Ft/nap díjat.
És igen csak közös megegyezés, vagy ha kirúgnak. Ja előtte nekem 15 év folyamatos munkaviszonyom volt.
Szia!
Információim szerint, ha azóta még nem változtatták meg a dolgokat, akkor az első 3 hónapban a fizud átlagának a kb. 65%-át kaphatod meg és további 6 hónapon át, már csak huszonakárhányezer forintos álláskeresési támogatást.
Tehát, az első 3 hónapban nagyon kell igyekezni ahhoz, hogy másik munkát találj, mert máskülönben abból a huszonvalahányezer forintból éhkoppon maradsz.
Ha hamarabb találsz munkát mint ahogy a 3. hónap letelne, akkor még vissza is térít a munkaügyi központ pár ezer forintot.
További ajánlott fórumok:
- Van 3 liter tej a hűtőben, amit sürgősen fel kellene használnom! Kérlek, írjatok egyszerű finomságokat, amibe rengeteg tej kell!
- Ti mit csináltok a rossz, feleslegessé vált bútorral, ha sürgősen el kellene tüntetni?
- Segítsetek légyszi! Egy kreatív, vicces, rövid kis történetet kellene írni.
- Aki ért a Photoshop-hoz légyszi jöjjön, segitség kellene!
- Védőnők segítsetek, légyszíves, percentiles lapot keresek tudna esetleg segíteni valaki, 0-6 év kellene, de nem lehet már sehol kapni.
- Tanároknak kellene valami műsor, légyszi segítsetek!