Légúti fertőzésen mi segít? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha a fülednek van baja, akkor jó lenne elmenni egy fül- orrgégészetre a biztonság kedvéért. Egyébként ha lámpázod vagy meleg sót raksz rá, nagyon sokat segít. :) Gyerekeimnél szoktam alkalmazni, ha ilyen van.
Inhalálást is ajánlom, ahogy írták, sokat segít. Én kiegészíteném még azzal, hogy a DM-ben lehet kapni olyat fürdősót, ami megfázásra van, de gyógynövényekkel van tele. Tetesept a neve és kb 3000 ft. Fürdésnél beleöntöd a vízbe és kb 20 percig fekszel benne és lélegzed be a gyógynövényes levegőt. Hidd el, ez is sokat segít.
Gyors segítségnek nagyon jók amiket lentebb írtak, és még szerintem nincs vége a listának.
Tüdőfibrózisom van. Ezért előre nagyon óvakodnom kell a léguti fertőzésektől.
Az immunrendszer erősítése én a teák mellett a Ginepp cseppet vezetem most be. Jó ismerős ajánlotta, neki nem csak a légúti, de a húgyúti problémái is megoldódtak mellette. Épp ma hozza a futár. :)
Ha gondolod, olvass utána te is.
Néhány lehetőséget felsorolnak a cikkben.
A jó öreg méz + belenyomva 4-5 gerezd fokhagyma. Meleg citromos tea. Jól szellőztetett szobában sok alvás a meleg takaró alatt. Ha süt a nap, akkor beöltözve egy kis napozás, séta a friss levegőn.
Száraz köhögésre lándzsás útifű szirup + cukorkák.
Hurutos köhögésre jöhetnek az inhalátorok, illóolajok, hurutoldók és itt nem szabad a köhögést csillapítani
Semmit sem kaptam vírusra.
4. hete köhögök, néha ájulásig majdnem. Meg sem néz a doki, nem fogad. Telefonon köhögéscsillapítót adott, de 💩-t sem ér. Covid tesztem negatív.
Sziasztok
Azt mondta az orvos, hogy leguti fertőzésem van és fülkürthurutom. Szedtem nyaron sumamedet a torkomra, az meggyógyult, de utána a fülemnek lett baja.
Most Azi sandozt írt fel, aminek ugyanaz a hatóanyaga, mint a sumamednek.
Nektek segített antibiotikum vagy más is jó volt?
Az azi sandozt szedte valaki?
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Mindenki akinek visszatérő húgyúti fertőzése van, ide!
- Melyik, milyen Ganoderma termék a legjobb Enterococcus Faecalis húgyúti fertőzésének kezelésében?
- Ha már ezelőtt vagy 16 éve átestem a toxoplazmózis fertőzésen, kell aggódnom a három kutyánktól? Lehet símogatni? És a babára veszélyes-e?
- Ideális választás lehet a Balatonhoz költözni, ha légúti vagy asztmás problémák vannak? Balatoniak segítsetek
- Sóbarlang-sópipa-visszatérő légúti fertőzések