Ideális választás lehet a Balatonhoz költözni, ha légúti vagy asztmás problémák vannak? Balatoniak segítsetek (beszélgetés)
Bocs',hogy nem írtam,de nekem természetes volt:)
Igen,Siófokról ment Füredre.
Nem a szmoggal van baj,hanem a párával:(
Jó levegő a hegyvidéken van.Régebben anyukámnak is azt javasolta sz orvos és nem a Balatont.
Azt tapasztaljuk,hogy gyakran folyik az ember orra(főként reggel),az orvos szerint allergia.Orvosoktól hallottam,h-bár nem bizonyított-de a tapasztalat azt mutatja,h sok embernek nem jó ez a levegő.
Fürednek nagyon jó a klímája,de azt eddig szívbetegekkel kapcsolatban hallottam.(nem véletlen,h ott a kórház is).Ismerős mondta,h mihelyt átért a hajóval,egyből kapott levegőt.De nem volt pénze odaköltözni.Így csak alkalmanként járt át.
Kérdés,hová szeretnél költözni?
Én Balatonpari vagyok.
Itt ősztől tavasz végéig nagyon párás a levegő. Bírod? Mióta ide költöztem, az én idült légcsőhurutom minden évben súlyosabban jelentkezik.
Attól függ, honnan. A Nagykörútról vagy valami poros kisvárosból bárhová költözöl, mind ideális.
Bár én még nem halottam, hogy a Balaton környékét kifejezetten ajánlanák asztmára, de a levegő jó (főleg a közúttól minél messzebb).
Amúgy inkább az Aggteleki-cseppkőbarlangba szoktak betegeket beutalni, de a budapesti Szemlőhegyi-barlang is ilyen célokat szolgál.
Ideális választás lehet a Balatonra költözni, ha légúti vagy asztmás problémák vannak? Saját tapasztalat lenne a legjobb, spekulánsok kíméljenek :) :) :)
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Szexuális problémák
- Kinek adnátok a kajátokból inkább? (Csak egy választás van.) Egy csöves bácsinak vagy egy kóbor kutyának/macskának?
- Házassági problémák
- Ezo-gyermeknevelés, a problémák alternatív megközelítése