Legszívesebben átölelném az egész világot (beszélgetés)
Vigyázat...! Ez fertőző..! Az endorfin túltengéstől egészségesebb is lesz a szervezeted - attól még boldogabb érzéseid lesznek -
és annak veszélye áll fenn, hogy felismered:
A boldogság bennünk lakozik - és mi vagyunk a meghatározói , hogy igen is, lehet minden nap boldognak lenni...
Tartson ki nagyon sokáig...!!!
(Ha valaki kételkedik, próbálja ki például ezt: húnyja be a szemét őszintén önszántából - legalább egy óra hossznyira. Tegye napi dolgát tovább. De becsületesen. Közben szabad elmélkedni... Az óra leteltével - egy "picit" (?!) boldogabb lesz mindenki...
Itt a közhálón van egy honlap ahol, ha be ütöd mennyi az évi jövedelmed (akár zsebpénz is) vissza jelez, hogy a "világ leggazdagabb emberei sorrendben" kb a világ 87 százaléka mögöttünk van..(ha a magyarországi minimálbér körüli összeget adsz meg...)
És még sorolhatnám... Szóval ok van a boldgság érzetre - merjünk feloldódni..
Azt hittem itt írta valaki, csak én nem vettem észre...nem rémlett, hogy ez a szó megjelent volna a fórumon, azért kérdeztem rá hogy hol=melyik hozzászólásbsn olvastad...
elnézést kérek minden félreértésért...
Megismételhetetlen?
Hol olvastad?
A világ egyik legcsodálatosabb dolga, ha szívből szeretnek valakit, minden érdek nélkül-még ha titokba is tartja az illető.
Ha pedig ez az érzés kölcsönös-akkor meg számomra :csoda.
Már pedig, ahogy a Gerti irta-igy néz ki a dolog.
Mesélj...
:-DDDDD
Úgy ahogy irtam.Itt a topikinditóba.
A második kérdésedre: ühüm:DD
Talán...miért hogy érzel???
Van ennek valami köze...?
Osztom a véleményt...
Én is így gondolom, de én inkább akkor ölelem át a világot, ha a munka törvénykönyve megszünteti a munkaerő-kölcsönzést, ahol mindig úgy dolgoztatják a népet, ahogy próbaidő,és viszlát!!
Visszahívják dolgozni, aki jól dolgozott, ha van munka, de néha hónapok telnek el a két alkalom közt, mert kizsákmányolják a népet...
Én legszívesebben felszámolnám Őket, mert elég nagy szégyen, hogy megenged ilyet a törvény!!
Hiába, az országunk mindenben le van maradva a többitől...
Tényleg jó ilyen pozitívat hallani!!!
Néha én is ilyen vagyok,most annyira nem,de igyekszem!!!!!
Gyönyörű estét mindenkinek!!!!;)