Legszívesebben állandóan részeg lennék... 😕 (beszélgetés)
Jó is az, amikor néha fàtyolos az ember tudata 😋
Nekem mondod?
A FC Schalke drukker kocsmájában a német szurkolókkal énekeltem és a kocsmáros nővel öribarik lettem.
(mindezt úgy ,hogy még nem volt meg a B2 sem)
Én sokkal barátságosabb, és hibátlanul beszélek egy-két idegen nyelven, amit alig használok. 😄 Egyszer felvették telefonra.
A részegségnek is vannak fokozatai. Ha te jól érzed magad, egy szinten meg tudsz állni és nem ártasz vele másoknak akkor hajrá!
Spiccesen nagyon kreatív vagyok és állítólag humoros is.
Szeretem a mámoros érzést,de a másnapot és a tükörben látszó nőnemű lényt már nem annyira.
Eszement hiú vagyok,és ezért évente csak háromszor iszom alkoholt (barátaink akkor jönnek látogatóba)
Egy nagyon kedves ismerősöm is szerette ezt a jó érzést.
38 évesen halt meg.
Szétitta a máját.
Aki kiír egy vallomást,viselnie kell,hogy hozzászólnak, ennyi :D
de legyél folyton részeg,nekem nem fáj,sok sikert meg jó szórakozást ;)
Miért nem akarod? Milyen rossz dolog ért?
Ez tuti? Titokban se nézel tévét, mint ahogy a zugivók isznak?
Hát akkor kebelbarátok vagyunk. Je ferme les yeux aussi. :))
Azt te csak hiszed, hogy semmi bajod nincs tőle!
Egyrészt, ha minőségi itallal akar az ember lerészegedni, akkor rámegy inge, gatyája.
Másrészt, ha most még könnyen veszed a másnapokat 1-2 éven belül már nem.
Későbbiekben már nem lesz olyan könnyű a való világhoz a visszatérés. Most még csak akkor felejtesz, mikor részeg vagy, de a későbbiekben már inni sem kell hozzá.
Francnak lehet egy vallomáshoz hozzászólni... Többé nem fogom elolvasni a hsz-eket
Igen, olyan, jó érzés! Még ha nem old meg semmit, de legalább elfelejtem, mi is volt a probléma! És szerintem igenis kellemes! És nekem semmi bajom tőle.
Én amúgy sem élek ilyen szennnyekkel.
Az alkohol öl butít és nyomorba dönt.
Kis mennyiségben előnyös lehet, pl. étvágygerjesztőnek.
Menekülés a valóság elől. Inkább nézz szembe a problémákkal, old meg a helyzeteket. És érez jól magad alkohol nélkül.
Miért? Olyan jó érzés elveszteni a tudatodat, a kontrolt? Szerintem nem egy kellemes állapot. Nem beszélve a sokaknál előforduló fejfájásról és arról, hogy órákig nem tudja visszahelyezni magát a valóságba.
Én nem szeretek berúgni, de van olyan íz az alkoholok között aminek nehéz ellenállni. Itt most nem a sörre gondolok, meg a borra, mer' az nem.. De a whiskey ízét kifejezetten szeretem. Meg a jagerét is. Meg a kávés unikum is finom. Egy kis tejszínnel elkeverve. :D Ezeket úgy eltudnám naponta szopogatni.
Ismerem az érzést. Aztán abbahagytam a hírek olvasását, lemondtam a tévé előfizetést 😇
Keress építőbb megoldást a problémáidra! Persze az nehezebb, mint lerészegedni.
Miért? Néha jólesik. De a másnapot kihagynám. 😄
Mintha ki is cseréltek volna valamit! 🤔
Én nem tudok berúgni, harminc éve állandóan részeg vagyok, de ez borzasztó állapot, ne kívánd követni a példámat. Oké, voltam józan is néha, tehát ismerem a józanságot is, de nem tudom, melyik a jobb.
További ajánlott fórumok: