Legnagyobb félelmeink (beszélgetés)
Én nem félek az utcára kerüléstől, nem hülyének neveltek, nem félek a háborúktól, hiszen tudjuk, hogy a béke és a háború olyan mint az éjjel és a nappal. Egyszer ez van egyszer az.
Én a sötéttől félek meg a földönkívüliektől. :D
az, hogy valami baja lesz.
Attól félek hogy nem fog megtanulni beszélni...
Én attol félek,hogy az utcàra fogok kerülni,éheznem kellesz koszosan a hidegben...............A màsik jelenlegi fölelmem:a babàm elvesztése.
Naponta aggodom ,mi van ha....
És még egy nagy fölelmem_:kitör a vilàghàboru....
Egyébként rengeteg màs félelmem is van,mindig félös voltam.
A rabságtól senki se fél rajtam kívül?
Tudom...elég gyáva vagyok.
Szellemektől, olyan hirtelen elővillanó képektől amiken ilyeszti lények vannak, félelmetes zenéktől este, pár rémálomtól, hogy valóra válik, barátaim és családtagjaim elvesztésétől, nagy tömegtől (tömegiszonyom van), más emberekben 100%-osan megbízni és hogy örökre egyedül maradok.
a betegsegtol felek,az oregsegtol es a jo istentol felek csak a tobbi minden mulik
Részben én is, meg hogy magamra leszek utalva autista fiammal. Mert hát édesanyám se él örökké....
Én az egyedüléttől félek a legjobban. Mármint attól, hogy egyszercsak magamra maradok...
Nekem is.
Apukám tavaly halt meg.
Öcsémre nem számíthatok, mert ő nem vállalná egy napra a gyerekemet.Teljesen magamra leszek utalva.
A felelem inditeka sok minden lehet: az onfenntartas vagya, elismeres, halal utani elet, szabadsag iranti vagy, anyagi jolet vagya; de okozhatja a szerelem, a szex, vagy gyulolet, bizonytalansag, kiszolgaltatottsag erzese is, szoval rengeteg mindentol lehet felni.
Pedig nem kellene egeszseges szint fole menni, mert tonkrevagnak mindent
ha már nem születhettünk és élhetünk akkor és úgy, amikor és ahogy szeretnénk,akkor nehogy már pont a halálunk során sikerüljön mindez:-)))
Hogy nem tudok meghalni akkor és úgy, amikor és ahogyan én szeretnék.....
Hogy egyedül maradok. Elvesztem azokat akiket szeretek.
a szeretteim elvesztése, a megfelelő anyagi biztonság hiányától
Jelenleg az,hogy kihullik az összes hajam:((
Az én legnagyobb félelmem, hogy egyszer elveszítem a családomat....néha úgy érzem közelebb vagyok hozzá mint gondolom, és már meg is álmodtam egyszer ezt...
Hogy még mi rosszat hozhat a jövő.
A szüléstől ne félj :) a világon a legcsodálatosabb dolog!!! Csak a félelem ne tartson vissza, nincs semmi ami ennyire szép, ami ennyire hihetetlen, és félelmetesen gyönyörű! Fáj, persze, de amikor a könnyeiddel küszködsz majd, az nem a fájdalom miatt lesz, hanem a boldogság miatt! Egyszerre sírsz és nevetsz, amikor a kis csupaszt a pocekodra teszik! Ne hagyd ki :DDD
A szeretteim elveszésétől,a betegségektől és a szüléstől félek kimondhatatlanul, talán ezért is nem vállaltam még gyereket.
Elveszíteni valakit, akit szeretek, és fontos nekem.
Most leginkább apukámért aggódok, de az állandó félelmem az anyagi kiszolgáltatottság :(
Legnagyobb félelmem,édesanyám halála.
Az Aput már elveszítettem,nemrég ment el a nagyikám is,ha Anyum is itthagyna,azt már nem tudnám feldolgozni,azt hiszem belepusztulnék!!!
A rossz döntésemnek még sokáig ihatom a levét. Így élni lehet, de nem érdemes...
egy határ után már nincs félelem...
További ajánlott fórumok: