Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Lecsó Judit módra recept

Lecsó Judit módra recept

A Lecsó Judit módra hozzávalói:
1 szál gyulai kolbász,
3 pár virsli,
20 dkg. apróra vágott bacon,
6-8 db közepes tv paprika,
4-5 paradicsom,
1 hegyes-erős paprika
1 kis gerezd fokhagyma,
1-2 gramm piros paprika (por),


A Lecsó Judit módra elkészítési módja:
a szalonnát puha, füstölt kolbászt vágd fel, és süsd egy picit, amíg ki nem jön a zsírja. Utána tedd hozzá a virslit, és zsíron süsd át egy kicsit. (Ezt azért szoktam igy mert a.) akkor nem fő szét maszlaggá később a virsli, b.) a sült virslinek jellegzetesebb, finom íze van, Ezt követően jöhet a vöröshagyma, amit üvegesre sütök majd a paprika+paradicsom+fokhagyma+ fűszerek - ízlés szerint egy kis, apróra vágott új krumpli. (Ez azért jópofa, mert az ember lánya nem tömi tele magát kenyérrel (lásd: szénhidrát :D), csak egy kis főtt keményítővel, ami mégsem hízlal annyira.


Kategória: Egytálételek receptjei


A lecsó judit módra elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook