Kukoricás pulykaragu recept
A Kukoricás pulykaragu hozzávalói:50 dkg pulykamell
10 dkg sajt
4 evőkanál kukorica
2 gerezd fokhagyma
2 dl főzőtejszín
1 pohár tejföl
1 dl tej
1 evőkanál liszt
olaj
szárított petrezselyemzöld
só
bors
A Kukoricás pulykaragu elkészítési módja:
A pulykamellet csíkozd fel, és pici olajon pirítsd addig, míg kifehéredik. Ízesítsd sóval, borssal, és keverd hozzá az áttört fokhagymát. Öntsd fel pici vízzel, és fedő alatt körülbelül negyed óra alatt párold puhára. A lisztet a tejszínnel, a tejföllel, a lereszelt sajttal, a tejjel és némi szárított petrezselyemmel keverd össze. Amikor a hús puha, keverd hozzá a kukoricát, és ha elfőtte a levét, akkor add hozzá a szószt is. Forrald össze, és tálald!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2015. szept. 2. 06:55
A kukoricás pulykaragu elkészítési módja és hozzávalói.