Léböjt 2014. május 19-től :) (beszélgetés)
Mindig addig kell, ameddig jólesik! Elkezdeni is akkor lehet szerintem, amikor olyanokat kérdeznek, hogy a tejes kávét ugye nem kell elhagyni reggelről, ők nem atemkarnak igazán.
Amikor azt érzem, hogy eddig és ne tovább, akkor elkezdem, és ameddig jól esik:) Már 2 hete halogattam, és mivel eddig csak 8-9napig csináltam, így most kitűztem a 10 napot, amolyan szellemi győzelemnek :)
Sziasztok! Lehet, h én is kipróbálom!? Egyszer régen, nagyon régen csináltam 4 hétig, de orvos-természetgyógyász felügyeletével, azóta max. 5 napig csináltam!
Jó lenne, de nem igérem, h meddig, addig csinálnám, amíg jól esik és bírom! Most én is úgy érzem, h nagyon nem ártana!...
10 napig. :)
Ne haragudjatok meg, de azért nyitottam ezt a fórumtémát, hogy azok jöjjenek, akik hasonlót terveznek:) Ilyenkor negatívságnak nincs helye! :)
Sajnos mi holnap egy kettő darab éves Manóság szülinapját megyünk ünnepelni, és ki vagy csukva, hogy csak igyak......
Sorry!
Sziasztok!
Holnaptól ismét belevágok egy jó kis léböjtbe, már ordít érte a testem, úgyhogy nem várakoztatom tovább :)
Ehhez keresek társakat, mert együtt mindig könnyebb:)
Sosem szoktam előre eltervezni, hogy mit fogok inni és mennyit pontosan, szigorúan, mert akkor ott el is csúszna az egész. Reggelente "átöblítés" :)) Este pedig egy enyhe kis salaktalanító tea (Pannonhalmi). Napközben pedig zsiradék- és sómentes, üres zöldségleves, natúr zöld tea, és 1 liter "juharszirupos" limonádé, csak én mézzel iszom, pici mézzel (víz, citrom, méz, cayenne bors=chili paprika). Ez a jól bevált terv, így mindig megy is viszonylag könnyedén :)
A lényeg, hogy napi 3,5 liter meglegyen.
Gyerteeek! :)