Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Le lehet fagyasztani a kacsahájat?Sokat leszedtem a húsról, de most nincs kedvem kisütni. fórum

Le lehet fagyasztani a kacsahájat?Sokat leszedtem a húsról, de most nincs kedvem kisütni. (tudásbázis)


17. Wenta
2010. ápr. 4. 17:22
Igen fagyasztottat is lehet kapni
16. barai
2010. ápr. 4. 15:32
Igen, nem lesz semmi baja.
2010. ápr. 4. 15:29
simán!
14. Darcy73 (válaszként erre: 12. - Correct)
2010. ápr. 4. 15:17
Tényleg,néztem!Azt is szoktam nézni hogy van aki a felsoroltakból nem talált "fogára valót".Bár sztem elég jó színészeket válogattam.Én mindet szeretem.(Akit arra a szavazásra kiírtam.)
13. correct (válaszként erre: 10. - Darcy73)
2010. ápr. 4. 15:10
Én most zabáltam magam tele, imádok enni, de ez már shock volt :) Jó étvágyat!
12. correct (válaszként erre: 11. - Darcy73)
2010. ápr. 4. 15:09

A kedvenc színészem :P

Ok., Te meg nézd meg, hogy mindig rá szavaztam xD

11. Darcy73 (válaszként erre: 9. - Correct)
2010. ápr. 4. 15:08
Colin Firth a kedvencem!(Az egyik...)Nézd meg az általam indított szavazásokat. :)
10. Darcy73 (válaszként erre: 7. - Correct)
2010. ápr. 4. 15:07

:) Igen,most a husi benn sül a sütőben-maradt még azon is bőven zsíradék-arra csak néha kell ránézni.

Köszi a tanácsot!

9. correct (válaszként erre: 5. - E28ddc7c9b)
2010. ápr. 4. 15:07

Dehogynem, el lehet tenni fagyasztva is, meg másképp is.


Darcy tetszik a neved, Colin Firth jut róla eszembe :F

Bocsi :)

8. Darcy73 (válaszként erre: 5. - E28ddc7c9b)
2010. ápr. 4. 15:06
Nem fagyasztott,friss volt.Köszönöm,mostmár ketten is azt írtátok le lehet fagyasztani,szóval megyek és berakom a fagyóba.Most nincs hangulatom ott állni mellette míg kisül.
7. correct (válaszként erre: 4. - Darcy73)
2010. ápr. 4. 15:05

[link]


de amúgy azt írja:


alacsony hőmérsékleten, zsiradékban történő párolás;


Ki ne evett volna saját zsírjában sütött és eltett (ha nem is kacsa- vagy liba-), de mondjuk csirkemájat vagy sült húst? Lefogadom, kevesen vannak, akiknek nagyanyái, anyái ne készítettek volna efféléket. A hazánkban sem ismeretlen, de Dél-Franciaország specialitásaként számon tartott konfitálás tulajdonképpen nem más, mint az egyik legősibb hústartósítási eljárás: alacsony hőfokon, saját zsírjában kisütött és tárolt hús, amely hűtés nélkül is eláll, akár hosszú hónapokon át. A confit szó eredete már önmagában is kellő magyarázattal szolgál a dolog mibenlétére: a francia confire szó annyit tesz, tartósítani.



Egy a baj: Te most nem akarsz dolgozni :D

2010. ápr. 4. 15:04
igen
2010. ápr. 4. 15:03

Ha nem fagyasztott kacsát vettél akkor igen, bőröstől mindenestől.

Ha fagyasztott akkor sajna nem, mint minden felolvasztott húst így azt is el kell készíteni.

4. Darcy73 (válaszként erre: 3. - Correct)
2010. ápr. 4. 15:02
Az mi?
2010. ápr. 4. 14:58
Esetleg konfitálás?
2010. ápr. 4. 14:55
Véleményem szerint igen.
2010. ápr. 4. 14:55
Le lehet fagyasztani a kacsahájat?Sokat leszedtem a húsról, de most nincs kedvem kisütni.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook