Lázas a kisfiam. Alig eszik, és nem akar sokat inni se, félek kiszárad. Mit tegyek? (tudásbázis kérdés)
Ha eszeget és nem hány, akkor nem szárad ki!
Őszilé csak ingerli a beteg gyomrot ne adj neki.
Kínáld ropival, arra megszomjazik.
Jobbulást!
Szia Niki,
Örülök, hogy jobban vagytok...
Ha diéta, akkor viszont főtt krumpli, és rizspempő. Ez utóbbit addíg kell főzni, amíg a rizst teljesen szét nem tudod passzírozni.
Egy hétig ezt adni, 1 hét után lssan visszaszoktatni az eredeti étrendre.
Tulajdonképpen, mint a babákat. :))
Kiszáradás ellne még olyat is hallottam, hogy fürdetni kell a gyereket, ebben nem tudom mennyi az igazság.
Szia, itass vele (ha tudsz) sok őszibaracklevet, abban sok a K vitamin ez fontos ilyenkor.
És most egy darabig babásítsd őt, azaz mindent pürésíts, hogy lenyelje.
Én Colát semmi pénzért nem adnék a gyerekemnek!!!
Amúgy valahol azt hallottam, hogy hányás-hasmenésnél amikor kijön a folyadék, akkor 1 pohár folyadék be, és ehhez óránkánt 1 pohár folyadék szintén be.
Adni kéne neki a Normaflore-t.
Az injekciós por biztos azért kell, hogy mindenféle vitamint pótoljon, meg sóket stb.
Amúgy úgy hallottam valahol, hogy a kiszáradás jele lehet a görcs is...
Ja és B6 vitamin is jó lenne a gyerkőcnek!
Jobbulást!
ui: az én gyerkőcöm 22 hónapos...
Amíg nem acetonos nem szárad ki.
De nagyon figyelj rá, mert komoly bajt jelez.
Viszont ha napok óta nem eszik és nem iszik jól, csoda, ha még nincs meg ez a tünet.
szőlőcukor natúr vagy citromosat adj!
de folyadék pótlót kérj vagy vegyél a patikában
Megy a hasa és hány. Jól értem ugye?
Lehelete acetonos? - ha igen, akkor kezd kiszáradni, folyadékpótlásra van szüksége, amit infúzióval oldanak meg.
Az orvos ma látta?
Ennyi idő után már el kellene vinni!
Hátha nem fognak bent titeket...
Ma egyszer volt láza. 38. Hányni nem hány. De ment a hasa is (vírusos hasmenés) és ezért csak teát (fekete) és vizet meg ezt a Humana port lehet csak adnom neki. Ebben vannak ásványi anyagok, só...! Így ha nem eszik de laglább iszik akkor jó. Nagyon aggódom...! :(
Egyébként doki volt kint nálunk.
2007. márciusiak klubja :))
Egyébként nekem ma két éve kellett volna szülnöm, de a kicsim nem sietett.
Nálunk a Kubu a menő,de ezalatt értendő bármilyen gyümölcslé.Mindet így hívja. :))
Kólát,szénsavasat még nem iszik.
Niki!
Szagold meg, hogy a száját. Ha acetonos a lehelete, akkor kezd kiszáradni.
Orvosnál voltatok?
ha nem túl magas a láza és nem hányt, akkor nem valószínű, hogy kiszáradna.
Olyat kell nekik ilyenkor inni adni,amit szeretnek.Az enyém sem eszik ha beteg.
Mi az az infúziós por?Még nem is hallottam róla.
További ajánlott fórumok:
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- 21 hónapos kisfiam nem akar főtt ételt enni hónapok óta! Ha tudtok segítsetek, tanácstalan vagyok, mit tegyek?
- Kisfiam tanulási nehézségekkel küzd, diszlexia diszgráphia, mit tegyek ha az iskola nem segít kellőképpen?
- 2 és fél hónapos kisfiam állandóan sír, csak akkor nem ha ölbe van.Mit tegyek?
- Már lassan 9 hónapja nem alszik a kisfiam éjszaka. Mit tegyek?
- Az én hajam nem zsírosodik, hanem kiszárad...Mit tegyek?