Látta valaki a Grace klinikát tegnap? Mi volt benne? (tudásbázis)
Az első sorozatot én sem néztem, de aztán rákaptam :)
Érdekes módon a Vészhelyzet nem érdekelt, de ezt mindig meg kellett néznem, és minden bajom volt, ha valami miatt ki kellett hagynom.
Nem is tudtam, hogy a Coolon is megy...
Izzie egyszer csak el kezdte látni a halott vőlegényét, aki nagy sokára kinyögte, hogy a csajért jött, mert meg fog halni.
Akkor kezdett el Izzie gondolkodni, hogy mi baja lehet és ő jött rá, de már későn.
Lehet,hogy igazad van és inkább kivárom a dolgokat.
Azért köszi:)
Nem. Nem volt hang hozzá. Szájról olvasni nem tudok, pláne nem angolul :)
Szerintem direkt maradt titok.
A kisfiú végülis kapott májat és beleket (nagyon nehezen, az utolsó pillanatban) és fel is ébredt.
A sorozatgyilkost végül megmentették a műtőben, de utána ki is végezték.
Meredith (vagy hogy kell írni) kibukott, Cristina vígasztalja.
Sloan-nak eltört a szerszáma szex közben. Az összes gyakornok azt találgatta, hogy kivel sikerült ezt összehozni. De nem buktak le, mert az új csaj (Meredith barátnője) magára vállalta.
Izzie-t idegesítette Danny, és próbálta elzavarni. De ő csak azt hajtogatta, hogy "miattad jöttem". A végére rájött Izzie, hogy érte jött és hogy biztos beteg.
kiderült, hogy Lizzi-hez azért jött vissza a srác, mert tudatni akarta, hogy a csaj beteg... egyébként ezt megjósoltam 5 résszel ezelőtt:DDD
a halálraítéltet megmentették az utolsó percben, mégsem akart meghalni, aztán elmondta, hogy végig manipulálta a Meredith nevű dokit, hogy lássa mielőtt meghal, ahogy valakinek még tönkrteszi a karrierjét, és ezezl az életét, majd megkérte, menjen el a kivégzésére, eleget is tett a kérésnek...
aplasztikai sebész farkát eltörte aoihenőben a kis grey, aki helyett a pletykákat magára vállalta a csaj, akinek a vakbelét titokban ki akarták operálni...
a kínai dokinő pedig újra randizik a részegen beesett dokival....
a haldokló kisfiú megmenekül, mert rábeszél egy nőt, hogy az agyhalott férje szerveit adja oda, nem viheti a mennybe magával a pasi...
ennyi nagyjából..
Én mindig megnézem, már amióta csak van itthon. :) Van, hogy kedden délután nagy bögre kávét küldök le, de akkor is megnézem. :DD
De ez a Lexie eltörte Sloan tökét.. hát ez az egyik legjobb poén volt.. :DDD
Nagyvonalakban: a bűnöző csávót megmentették, mert Dereck rájött, hogy mi van, össze is vesztek Meredith-szel, a beteg kisfiúnak az utolsó pillanatban találtak szerveket, Hunt újra randira hívta Christinát, aki igent mondott, Lexie "eltörte" Sloan péniszét :), Hunt-nak kellett megműteni, Izzie rájött, hogy Danny érte jött, mert beteg, Meredith elment a bűnöző kivégzésére, és nagyon rosszul érintette az egész, de Dereck kint várta és kibékültek, és utána elvitte Christinához, mert Meredith nem tudta abbahagyni a sírást....
Huh...Kicsit kusza lett, de azért remélem érthető:):):)
Én láttam, bár nem teljesen az elejétől...
Na mindjárt összeszedem a gondolataimat...
Ja én meg még nem ébredtem fel.Szóval az estire;)
Azt én sem láttam...
További ajánlott fórumok:
- Tegnap szörnyű dolgot láttam a temetőben
- Tegnap egy nőn balerina cipőt láttam, te még felvennéd ilyenkor, nem hideg?
- Ki látta végig a tegnap esti "Kisiklottak"c. filmet?
- Szárnyashangyák... egyet láttam, tegnap előtt egyet ma biztosan van a házban több is? ( raj )
- Nem látta valaki tegnap( péntek) kora déálután a TV2-n az angyal a lépcsőről filmet?
- Létezik olyan, hogy a vizeletes ovuteszt itthon pozitívat mutatott tegnap és ma a doki uh-on azt látta, hogy csak éretlen petéim vannak?