Tegnap szörnyű dolgot láttam a temetőben (beszélgetős fórum)
úristen...:( ilyen emberek vannak... és az állatok szenvednek miattuk...NA EZT UTÁLOM...
nem lehetett volna megmenteni, és ettől a gondolattól megnyugszol, azt hiszem...:(
Akkor most meghalt a kutyus vagy nem?Mert az elején azt írtad,hogy mire oda értél nem mozdult,most meg,hogy eltűnt vagy eltüntették!
Mi is az igazság?
Vagy csak feleslegesen borzolod az indulatokat?
de bizony lehet jelenteni ,mint ismeretlen elkövetőt, de ha senki, akkor senki,
Azért kérdeztem , hogy hol történt, mert akkor adnék telefonszámot...de ha titok , akkor titok.
majd Te fogod megmondani milyen legyen a tempóm.
Igenis lehet tenni, csak mindig könnyebb elfordulni!!!!
Amire kíváncsi voltam nem tudtam meg....
Szlovákiában történt.
Persze utólag már lehet "reklamálni", bizonyítani is kell, mert simán letagadhatják. Az biztos, én jelenteném a temető igazgatóságán, még akkor is, ha az volt a céljuk, hogy a kutyát eltávolítsák a helyszínről, megelőzve egy esetleges kutyatámadást. De, akkor sem az a módja, hogy agyonverik szegénykét.
mindenképp szörnyű dolog.
Csak én arra várok, hogy hol történt ez az eset....vannak ismerőseim állatmenhelyekről és hasonló helyekről
Így én is jártam, de az enyém vissza tudott jutni a kertbe. 3 nap múlva találtam meg.
Sajnos, tegnap én is elaltattam az egyik cicámat, mert beteg volt, azóta olyan lelkiismeret-furdalásom van, pedig tudom, hogy így jobb neki.
Remélem megtudom hol történt az eset...
A legkönnyebb azt mondani, hogy nem lehet semmit tenni, de igen .Törvény van rá!!!!!
itt írja, hogy az állatot csak állatorvos altatthat el, a rendőr csak akkor lőheti le, ha az állat támad, vagy veszélyeztet valakit...
az állat testét el kell vinni orvoshoz , aki megállapítja a halál okát..
hanyatka nézz körül az oldalon , és mond el mindenkinek , akinek csak lehet...
"Szörnyű hogy ennyire nem törődnek az állatokkal egyes emberek... Majd rájönnek mikor velük se fog törődni senki sem..."
bár így lenne....
A barátnőm múltkor egy idős nénire szólt rá, a botjával ütlegelt egy szegény kóbor kutyust....basszus fél lábbal a sírba volt már, és ennyire gonosz....hogy az ilyen nem szégyell bemenni a templomba!
Van több helyen is képviselőjük, vagy olyanok , akik nekik dolgoznak.
Az ilyenről írni kell...
Hol történt? írj a sloboda zvieratnak.
Tudod melyik vállalkozás volt?
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan szörnyű Pesten vezetni?
- Félek, hogy egy kis barátnőm, akit innen a hoxáról ismerek, valami szörnyűséget próbál elkövetni maga ellen. Hogy előzhetném meg?
- ....Te otthon tárolnád szeretted hamvait? Vagy inkább a temetőben a helye?....
- Volt már valaki terheléses cukor vizsgálaton? Nagyon szörnyű? Kedden megyek és eléggé parázok!
- Megemlékezés Zámbó Jimmyre a csepeli temetőben Január 26-án szombaton, 13 órakor
- Budapesti temetőben hogyan lehet megtalálni valakit?