Tegnap láttam ahogy egy távozó ember leejt egy ruhadarabot... (beszélgetés)
Azért egyszer próbáld ki, milyen, mikor szólsz valakinek, és utána látod az arcát. Te vesztettél többet. Semmibe nem került volna segíteni, és nagyon aranyosak az emberek ilyenkor.
Hát nálam alap hogy legalább szólok!
Valaki szólt a nővérnek
Annyit én is megtehettem volna hogy nem hagyom tovább eldőlni, vagy én szólok a nővérnek
Lemerevedtem, ennyi Már ugy gondolom hogy segitenék, de a fene tudja hogy viselkedik ilyenkor az ember
Bár a te esetedben a segítség nyilván arra korlátozódik, hogy szólni kell az ott lévő egészségügyieknek, hogy baj van, és ők megoldják a helyzetet.
Nem hinném, hogy ilyenkor bárki is ismerkedésre vagy tapogatásra gondolna...
előtted esik össze egy ember, nem sétálsz el mellette."
Ha nem is elsétáltam, de nem mozdultam rá, pedig nem egy úujraélesztő tanfolyamon vettem részt
Ez csak egy vérvétel utáni ájulás volt, eldűlt a padon a váróban
Én meg a fene tudja miért nem tudtam mozdulni
Visszagondolva, talán ne higyje hogy ismerkedni akarok, hogy "tapogatom"
De miért nem tetted meg, ha megtehetted volna? Van olyan, aminek nem szabad kedvtől vagy lustaságtól függenie, hanem meg kell tenni, ha a fene fenét eszik is. A jó elmulasztása is lehet olyan rossz, mintha valami rosszat tettél volna.
De, de ha látom hogy valaki épp elejti akkor szólok… Lustaságból nem szóltál? Ez még szánalmasabb rád nézve….
Egyébként nem is kell mindig mindent azonnal felkapni, pár hete jártam úgy, hogy egy helyiségből kifelé lépve láttam, ahogy egy befelé haladó hölgy táskájából kiesett a kesztyűje. Szóltam neki, de azzal a lendülettel le is hajoltam és rámarkoltam, ahogy hozzáértem, egyszerre eljutott a tudatomig hogy miért mondja, hogy "köszi, hagyjad csak, az nem..." ...kesztyű. Ugyanis egy pár ilyen megcsoffadt nejlonharisnya-térdzokni volt. 😂 De addigra már felegyenesedtem és átnyújtottam neki. Utána egész nap ezen röhögtem, amikor eszembe jutott.
Többen azt írták hogy felmerült bennem a lopás. Ez így nem teljesen igaz, mert úgy hangzik mintha lopni akartam volna. Csak eszembe jutott hogy lett volna lehetőségem, mégsem tettem, mert nem vagyok olyan, ezért írtam le, hogy tudjátok hogy nem vagyok törvény szegő. Csak tudom hogy lett volna alkalmam rá, de az nem azt jelenti hogy valóban megakartam tenni. Szólni meg lustaságból nem szóltam. Akik meg mesének hiszik azokat nem értem. Ebbe a sztoriba semmi jól felépített izgalmas történet vagy csattanó sincs. Ez egy hétköznapi helyzet. Ti sose láttatok elhagyott holmikat, vagy bármit. Én is csomószor hagytam el ezt-azt.
Én is szoktam unatkozni... mondjuk akkor olvasok, nem mesét írok 😂
Inkább nem írom le, csúnya lenne.
Szerintem is. Csak kíváncsi a kommentekre.
Biztos nem, megáll ellopni a sapkáját, és utána sétál el :D
Csodás ember vagy, akár igaz a sztori, akár nem. Azért bízzunk benned, ha előtted esik össze egy ember, nem sétálsz el mellette.
Elég szomorú. Miért nem szóltál neki, hogy leejtett valamit??
Ellopni?? Miért is? Nem is értem a felvetés, miért akartad ellopni???
Na, ez megint t csak mese.
Az, hogy nem szóltál utána, az egy dolog, lehet, hogy hirtelen nem is tudtál reagálni, van aki tud, ez emberfüggő.
Nekem az a legfurcsább, hogy felmerült benned, hogy el tudtad volna lopni. Miért?
Miért döntöttél úgy, hogy nem teszel semmit?
Mindig képzeld magad az ő helyébe! Neked jól esett volna?
Elég nudli vagy, már bocs!
További ajánlott fórumok: