Ki látta végig a tegnap esti "Kisiklottak"c. filmet? (tudásbázis)
Próbálkoztam itt a neten,de sehol nem tudom megnézni-nem indul el a videó:(
Nincs más,mint megvárom,hogy legközelebb leadják:D
Sajnos tegnap elaludtam a filmen:((
Valaki tudna segíteni,hol lehet megnézni a neten?
ahaaa
nah mostmar vilagos :)
huu de kar h belealudtam...de hat abba a sok reklamba mast nem lehet csinalni...
de azt mondjatok van dvdn is...vagyis letoltheto netrol is ugye?
huuu
tenyleg sok minden tortent!
koszi!!
gondoltam h a csaj is benne van...olyan gyanus volt az egesz...pl miutan megeroszakoltak csak ult s haza akart menni...aztan a cegnel a recepcios is furan nezett...es az is fura h anyira a rendorseg ellen volt...
es a felesege? gyereke?
végül a börtönben kiderült,hogy mégsem halt meg a zsaroló, de aztán a pasi leszúrta a fekete srác késével..szóval minden jó, ha jó a vége:)
nagyon jó film volt!
aztán kiderült hogy a lakás sem a csajé csak vbérelte és egy katalogusról vágta ki a kislány képét akiröl azt mondta az övé..
ekkor elment a pasi a vonat állomásra és ott látta a lányt aki egy másik pasival kavart... aztis a vonaton szedte fel!
aztán mikor a másik pasitol is elbucsuzott odament ahoz aki"megeröszakolta" és megcsokolta, itt már egyértelmű volt hogy együtt vannak, és akkor ott volt a néger is velük
utána még nagyon sok minden történt...
zsarolták öket a támadok, megverték és megfenyegették a hapsit a kislányával is.
Aztán a csajrávette valahogy a pasit, hogy adja oda a pénzt és folyton lebeszélte a rendörségre meneteltől, azzal az okkal, hogy akkor kiderül a megcsalás dolog.
Aztán a pasi odaadta a pénzt, majd már nem tudom, hogy miért de elment oda ahol a csaj lakik és kereste öt név szerint, majd ott kiderült hogy az a néva nem is ö hanem egy fekete csaj, és ö annak az aszisztense
Ezek a kereskedelmi tévék tiszta hülyék..
A jó , új filmeket későre teszik...
az ezerszer ismételt régieket meg fő műsoridőben..
amúgy én dvd-n láttam ezt a filmet.. nagyon jó volt
En sajna belealudtam!!!
Elmeselnetek mi tortent???
Koszi :)
További ajánlott fórumok:
- Tegnap este néztem egy filmet, amiben beszéltek egy ételről, a neve:szkvab.Tudja valaki mi az?
- Tegnap az M1-en vetítették a Bosszú c. filmet?
- Nem látta valaki tegnap( péntek) kora déálután a TV2-n az angyal a lépcsőről filmet?
- Látta valaki az Észvesztő című filmet tegnap? Mi lett a vége?
- Nem látta tegnap este valaki a Négyen résen című filmet? Mi lett a vége. Addig láttam, hogy kiderült, hogy a csaj terhes.
- Látta valaki tegnap az rtl-en a helyszínelők című filmet?