Tegnap este néztem egy filmet, amiben beszéltek egy ételről, a neve:szkvab.Tudja valaki mi az? (tudásbázis)
Elnézést, de nekem ez annyira undorító, hogy még azt sem viselném el ha valaki egy asztalnál enné velem, azon gondolkozom, hogy nem eszem szárnyast soha többé!
Nagyon elkapott az undor!:(
Ez az MTV-n ment nem? 2 srác, akik egymásnak találnak ki feladatot.
Amúgy a galamb nagyon finom, de alig van rajta hús. Mi egy évben szoktunk kb. 2x enni. Nem utcai galambok, hanem háziak, otthon tenyésztettek.
dehogynem!
ínyenc csemege
még elkészítésről is találtam videót a neten.
feltörik a 14-16 napos tojásokat....még nincs kacsa alakja, de már mozog... még egy ideig :)))
A bátyámék láttam egy természetfilmet, hogy megfőzik, feltörik és kieszik belőle a kiskacsát, valami szigeten, finom csemege. Látták a csőrét, a lábát, MINDENÉT megették... A sógornőm össze is veszett a bátyámmal, hogy minek kell neki ilyen hülyeséget néznie.
A Két pasi meg egy kicsi, a kedvencem (a Barátok közt után :-DD). Annyira jó humorú, igazi pihentető film (igaz, közben fürdetés, rendrakás van, de akkor is jó).
Dee ezeket a kacsákat ugye nem eszi meg ember?
Mondjátok, hogy nem!:(((
Na megyek mert rosszat fogok álmodni!
Jó éjt!
ííí, megnéztem!
kacsaembrió!
Azok az utcai galambok!
A házigalamb húsa nagyon finom, és egészséges.
Jesszus, rosszul lettem, annyira undorító ez az állat, néha úgy érzem, hogy nem akarok szárnyast sem enni, de akkor mi a szart egyek!?
Na mondjuk ilyet akkor sem ennék ha nem lenne más fajta hús az tuti!:(Blee!
További ajánlott fórumok:
- Ti hányszor beszéltek anyukátokkal egy nap?
- Pasiknak: miért nem beszéltek az érzelmeitekről?
- Ti beszéltek a párotokkal napközben telefonon?
- Külföldön élő családok, ti beszéltek idegen nyelven otthon a gyerekeknek?
- Ti hogy reagáltok, ha összefuttok véletlen egy olyan személlyel, akivel nem beszéltek?
- Tegnap néztem egy esküvői videót.Vicces volt,ahogy...