Láthatatlan kerítés kutyusoknak!? Ismeri valaki? Segítsetek a döntésben! (tudásbázis kérdés)
Nah, ez érdekes a medencét azt nem látogatta meg! :)
De előszeretettel húrcol minden mást! Majd holnap teszek fel róla képet! :)
Az apáméknak van egy hasonló vizi kutyájuk. Egyszer elhozta hozzánk, és első dolga volt, hogy belemászott a felfújhatós medencénkbe. Baromira örültem neki. Egy nagy darab németjuhászról van szó, és egy olyan kék nagyobbacska medencéről, aminek a leengedése és újra feltöltése nem egyszerű dolog.
Persze a gyerekem mászott volna utána. Brrrr!!
Több típusa van,van ami szerintem már kegyetlen,de vannak szelídebb változatok is.
A használótól is sok függ persze,mert van akinél egy fojtó nyakörv már kínzóeszköz,míg másnál egy elektromos nyakörv-problémás kutya esetén!-hasznos segédeszköz lehet,fájdalom okozása nélkül.
A legtöbb állítható erősségű,a kutya érzékenységétől függően.
Mondjuk a csavargó kutyák elgázolásánál mindenképpen jobb,ha más nincs,egy ilyen láthatatlan kerítés.
Én is hallottam róla, de csak filmben láttam ilyet. A kutyus nem tud kimenni, de hozzá bárki/bármi bemehet, és...
Én inkább a hagyományos kerítés mellett döntenék.
Ha viszont olyan helyre kell, ahol nincs ilyen veszély, miért ne? Szerintem jó dolog.
További ajánlott fórumok:
- Bevallom élvezem a láthatatlanságot amit a kövérségem okoz....
- Hogyan lehet wordben és excelben fájlokat illetve egész mappát mások számára láthatatlanná tenni?
- Facebook - profil láthatatlansága
- Központi porszívó: érdemes áldozni rá a pénzt? Segítsetek a döntésben! Köszi.
- Volt valakinek láthatatlan fogszabályzója?
- A Facebookon hogy lehet láthatatlanná tenni magam, hogy ne lássanak a többiek?