Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Laskagomba leves recept

Laskagomba leves recept

A Laskagomba leves hozzávalói:
50 dkg laskagomba,
1 vöröshagyma,
fél szál póréhagyma,
só,
bors,
1 liter húsleves,
1 sárgarépa,
1 fehérrépa,
3 evőkanál vaj


A Laskagomba leves elkészítési módja:
A hagymákat felkarikázzuk, vajon megpirítjuk, hozzátesszük a reszelt sárga- és fehérrépát, majd a laskagombát (6-7 fej kivételével, amit megpirítva a tálalásnál fogunk használni) fűszerezzük, felengedjük húslevessel, kiforraljuk. Tejszínes habarással sűrítjük. Merülőmixerrel egyneműsítjük. Átszűrjük, kiforraljuk. A tetejére helyezzük a pirított gombát és finomra vágott petrezselyem zöldet.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A laskagomba leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook