Laptop bekapcsolásakor felugrik egy txt ablak debug néven üresen. Mi lehet az oka? (tudásbázis)
Akkor hurrá!
Az egy Regstry tisztitó, mint a CCleaner
Időnként érdemes ráerszteni a WIN-re, de nem állandóan futtatni
A Registry-ben tárol minden adatot a WIN, és a telepitő programok
Uninstalnál és más esetekben is, ennek a mérete nagyon megnő és lassitja a gépet
Ez végül is egy adatbázis, mint egy vastag könyv amiben nehezebb megtalálni az adatot, mint egy vékonyabban
WIN7-hez nem értek
A Nuke-t fölösleges futtatni mindig, lehet annak a működéséhez van köze
A debug jelentése kb. nyomkövetés/javitás, de más programozás/tesztelés esetekben is használják
Uninstalláld a Nukét és meglátod hogy ahhoz tartozott-e
Utána visszarakhatod ha szereted
DE lehet F8 nyomkodással bootoláskor indítani csökkentett módban és akkor az ilyen programok nem töltődnek be
Vagy amit korábban irtam, az Automatikusan induló programoknál kiszedni a pipát és ugy ujrainditani
Köszi a válaszokat.
Igazad van, azt nem írtam. Windows7. Facebook messengert tettem fel, de kb. 3 nappal utána jelentkezett. Letelepítettem, de azóta sem jobb, most egy registry nuke megy.
És igen,ahogy irják,
Mit telepitettél az utóbbi időben, mióta jelentkezik ez a gond?
Szia
Elöször is minden pc gondnál le kell irni milyen WIN fut
Start-Futtatás-Msconfig-Automatikus indítás,
ott megnézni milyen programok indulnak automatikusan
Ez se biztos hogy megoldást ad, de hátha
Szia!
Nem lehetséges (esetleg), hogy egy nemrégiben telepített program hibája lenne?
... ha eddig nem volt ilyen.
Néha mikor bekapcsolom a munkahelyemen a laptopot, én is azt mondom debúg.
De aztán egy idő után abbamarad.
További ajánlott fórumok:
- Minden bekapcsolásnál kiírja a gép, hogy konzisztencia hiba, chkdsk-ról magyaráz valamit. Haldoklik a vinyóm? Mi a teendő?
- Mi baja lehet a laptopomnak nem tud bekapcsolni, csak kiír egy csomó szöveget és hiába próbálkozik a bekapcsolással?
- Win 7 lett a laptopomra telepítve és nem találom, hogy hol lehet a webkamerát bekapcsolni. Tudna valaki segíteni?
- Hp 6730 laptopon hogy kell használni a wifi-t? A bekapcsoló gombbal nem érek el semmit.
- Az Asus F2HF típusú laptop délelőtt még működött de most nem tudom bekapcsolni. Mit tegyek?
- Dell vostro 1015 laptopon hol lehet bekapcsolni a WiFi-t?