Lapos has! - Készüljünk a nyárra! (beszélgetés)
Hát én megcsináltam egy 6hetes programot, kicsit sűrítve, 4 hét alatt és igazából semmit nem használt sajnos..szóval én már úgy vagyok vele, hogy csak felülésekre nem pocsékolom az időm és energiám.. :)
Ami viszont nekem bejött eddig, csak lusti vagyok kicsit :) az a Tatarek Rezső 10perces tornái..jól átmozgat és van ám izomlázam..csak, hát eddig még nem voltam igazán kitartó, így nagy változásról még nem tudok beszámolni..de pár hónap múlva már bizti.. :)
Egyetértek az előttem szólóval.
Ennyi az amit változtatni kell és jön az eredmény.
szia!! először is, nem kell elnyomni az étvágyat, hanem életmódot kell váltani, meg kell reformálni az étkezésed és a szokásaidat! mozogni kell, sportolni, sok vizet inni, sok rostot fogyasztani és nagyon kitartónak lenni....
dióhéjban :)
Én 4 hónapja csak Rékázok, nem tartom az update rendszert (mert utálom az édesítőt, meg nem is bírom), de délután 3 után már nem eszek szénhidrátot, csak ilyen Hamlet, meg extrudált kenyereket, vagy mittomén virsli, krinolin, tojás, minden ami hús (inkább fehér) vagy fehérje. Tejről is átszoktam a szójára, nagyon finom!!!
A lisztet nem iktattam ki, mert nem lehet és elég sok mindenhez kell, a teljes kiőrlésű meg szar :)) DE a fehér cukrot teljesen elhagytam (nem csak azért, mert a legjobban hizlal, de több rákért és betegségért ez a felelős, mert a szervezet nem tudja mindig maradéktalanul lebontani és amit életedben megeszel, azt tárolja a szervezeted és ez mehet majd át szépen rákká vagy cukorbetegséggé vagy akármilyen finomságokká), ha valamit nagyon ízesíteni kell, csak bio nádcukor. A fehér cukorba amúgy is semmi nincs ami természetes anyag lenne.
Szóval ezeket így összegezve, a hasam (meg szerintem úgy mindenem :D) parádés! Mindenkinek ajánlani tudom! Gyönyörűek lesztek nyárra, de tessék akkor már MOST ráállni.
Pussz
Szió lányok :)
Én 49 kg vagyok, 163, szóval nem vagyok kövér, de extralapos hasat szeretnék nyárra :DD
Napi 50 felülés segít rajtam? :)
Már így is lapos, de lehetne ezt még fokozni :D
szió!
hát nehezen de eltelt.. :) és azóta már több másik nap is.. :) tornákkal kicsit lemaradtam de próbálom behozni és olyan jó mert már több napja 61.4kg vagyok! :)) Pár hete még 63kg voltam +-1-2dkg.. :) és egy icipici változás vagy mi már van a pocimon is..olyan jóóó..bár a céltól még messze vagyok! :))
Előbb-utóbb csak eltelik ez a mai nap is:)
Én nemsoká mehetek hazafele. A péntek nálunk mindig rövid nap:)
háát ma nálam is beköszöntött az "ünnaplés" :) pedig a héten még 2napot meg kell csinálnom..és meg is fogom! :) nem tol ki velem ez a frányaság :DD
Nektek is jobbulást! :)
Az jó ha legalább ennyit tudsz ilyenkor csinálni. Sajnos én semmit, mert a fejemet is nagyon kínozza egy pár napig:(
Jó mozgást!
Ilyenkor sajna ez van, ez jutott a nőknek:(
Biztos igaza van a párodnak, csak most Te érzed úgy, hogy nem fogytál semmit:)
Én is detto ugyanígy vagyok. Most, hogy már a végét járom, nem érzem annyira puffadtnak magam:)
Együttérzek veled.
Én is pont emiatt nem tornáztam a héten:(
Ilyenkor én is úgy érzem magam mint egy lufi, inkább elbújnék az emberek elől:(
Nagyon útálom én is.
Én itt vagyok :)) izomláz van a hasamban, ám :)))
jajj, csak most éppen a nehéz napok vannak és ilyenkor nem esik jól a hasazás, nem is szoktam.... meg most aztán minden mondható a pocakomra csak az nem h lapos.... jól fel van püffedve mint egy lufi... áááá. nem szeretem ilyenkor :(
Mióta csinálod? Először tutira vizet veszítesz, de ha mellett tornázol, akkor talán izomveszteség nincs!
Nekem leginkább követhető a Norbi, de nem tudom, mit is vacsizzak. Megreggelizek, megebédelek, délután esetleg egy alma és a vacsora a kérdéses. Van turmixom is, gondoltam arra is, hogy az lesz a vacsim.
További ajánlott fórumok:
- Aug. 4-től...utolsó esély a nyárra, fogyjunk le:)
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Fogyjunk le nyárra, 2012.05.03.tól kezdjük
- Mire készüljünk fel az első oltással kapcsolatban?
- Márciusban nyelvvizsgázom! Készüljünk együtt!
- Hogyan készüljünk a lakásban egy cica érkezésére?