Márciusban nyelvvizsgázom! Készüljünk együtt! (beszélgetés)
6. vikucka
2013. jan. 28. 09:25
Én szóban sokkal jobb vagyok, mint irásban. Viszont most komplexre megyek, és sima. Talán év végén megpróbálom majd a középfokút is. De az baromi nehéz...
5. boldogliz
2013. jan. 28. 09:15
Én áprilisban megyek LCCI-ra. EZ szakmai, középfokú. A szóbeli nekem sem megy,így most csak az írásbelivel próbálkozom majd. Még nekem is van mit gyakorolni, nagyon sokat felejtettem az évek során.
4. Sibetti
2013. jan. 28. 09:09
Sziasztok!
Örülök, hogy jöttetek. Én angolból megyek, középfokon és Telc-re! Ja, és általános nem szakmai.
Ti milyen típusúra mentek? Hogyan készültök? Nekem a szóbeli nehezebben megy picit, de írásban is van amiben bizonytalan vagyok.
3. boldogliz
2013. jan. 28. 09:04
Milyen típusú nyelvvizsgára szeretnél menni? Középfokú? Sima vagy szakmai? Milyen nyelvből?
2. vikucka
2013. jan. 28. 09:04
Milyen nyelvből? Én észt nyelvből megyek alapfokúzni valamikor mostanában (B1). Egyenlőre a nyelvtant tanulom, de van kb. 3 hetem, hogy a beszélgetős témákat átnézzem.
1. Sibetti
2013. jan. 28. 08:57
Sziasztok!
Végre rászántam magam és márciusban nyelvvizsgázom. Ezer éve vizsgáztam utoljára, pláne nyelvből.
Ha Te is mostanában mész vagy még csak készülsz nyelvvizsgázni, gyere és beszéljük meg, hogyan és miből készülünk!