Német nyelvvizsga - együtt talán könnyebb (beszélgetés)
Sziasztok!
Esetleg tudtok nekem német magántanárt ajánlani Budapesten aki BGFes ifo szakmai közép nyelvizsgára fel tud készíteni?
Első körben olyat keresek aki vizsgáztat is, tehát képben van a feladatokkal, szóbeli elvárásokkal és heti 2-3 magánórát vállal.
Előre is köszi!
Sziasztok!
valaki nem megy esetleg BME német, közép fok, gazdasági nyelvből mostanság szóbelizni?
vagy van valaki aki mostanában volt?
Szia!
Én zöld úton voltam kétszer. Az is szakmai...
Sziasztok,
valaki akinek BME-s nyelvvizsga tapasztalatai vannak??
minden fortély érdekelne :)
köszi!
Én is így vagyok vele!
Te hogy készülsz? Egyedül? Tanárral?
Milyen könyvekből tanulsz? :D
igen, addig. Közben megnéztem a másikat is.
Azt azért zártam ki, mert csak Pesten lehet tenni, és én pécsi vagyok.... :S
Én már felkészítettem a családot erre a lehetőségre is! Két sikertelen nyelvvizsga után nem mertem elmenni a következőre.
Viszont az eredményt május elején megküldik, a diplomaosztó pedig június közepén lesz, és pár ezer forintért korábban megküldik a bizonyítványt is.
De nálam nem ez a legfontosabb kérdés, hanem hogy egyáltalán sikerülni fog-e... :-(
Nekem is a diplomához kellene. Idén végzek.
Anno én is ovis koromban kezdtem el tanulni, és még mindig nem tudtam a 60%-ot összehozni :-(
Én nem szakmaira megyek majd, hanem simán egy középfokút szeretnék szerezni. Nyáron diplomázom. Mondjuk addig szerintem úgysem lesz meg, de talán ha a nyarat rá tudnám áldozni...
Ovis korom óta van közöm a némethez, de egyszerűen hülye vagyok hozzá. :-S
Sziasztok!
Készül valaki németből szakmai nyelvvizsgára (zöld út)?
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legkönnyebb angol középfokú nyelvvizsga?
- Melyik angolból a legkönnyebb egynyelvű középfokú nyelvvizsga, amire tanár nélkül is fel lehet készülni?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Az emelt angol érettségi vagy a felsőfokú nyelvvizsga a könnyebb?
- Melyik a legkönnyebb német nyelvvizsga, amelyet beszámítanak felvételikor?
- Melyik a legkönnyebb gazdasági, üzleti nyelvvizsga?