Laparoszkópia...tud nekem valaki mesélni róla? (tudásbázis)
Szia!
Miért kellett laparoszkópia?
A doktor rendelte el a laparoszkópiàt,mèhtūkrözést?
Köszönöm
Fizess elő internetre és olvasgass
Nem viccböl irom, legtö9öbben semmit nem tudnak róla mert vagy altatják vagy gerinc érzéstelenités és semmit nem lát és semmit nem értez belőle
Epénél egyet bedugtak ugy a hasan felső részébe, azzal világitottak és azt már magam sem tudom hova a másik két manipulátort
Aztán a szokásos, cső lóg ki egy ibrikbe és ha nem gennyedzik és nincs trutymó akkor másnap kihúzzák a csövet és leragasszák
Nyugi, semmi az egész , arra találták ki hogy ne kelljen vagdosni és gyorsabban gyógyul az a pár lyuk
Sziasztok!
Decemberben lesz műtétem, túl vagyok a vizsgálatokon, de nem kaptam hashajtó gyógyszert, hogy vegyem be előtte nap. Szegeden lesz a műtét. Esélyes így a beöntés? :S
Helló!
Volt laparoszkopos műtétem, de mennem kell laparoszkopos kontrollra. Az vajon ugyanaz, mint a műtét vagy miben más? Ha nem találnak semmit, ami műtéti beavatkozás útján kell végrehajtani, akkor talán aznap hazamehetek és csak két lyukat fúrnak rám?
En ugy tudom curretage-ert, mehnyak polipert 20-40 eft,ami 20-30 perces melo. Nagyvarosi tarifa.
Fugg attol h uj, regi doki, beosztas, elegedettseg..
Már a műtét előtt megvolt a diagnózisod?
Nekem ami biztos az a minimálbér, de lehet endometriosis is van.
Nagyvárosban volt a műtéted?
Sziasztok, Sote-1-en volt valamelyikőtöknek lapar és átjárhatóságija? A jövő hónapra vagyok előjegyezve és nem tudom mire számíthatok.
Köszönöm ha elmondjátok.
Sziasztok!
Egy hete műtöttek endometriosis és mióma miatt. Műtét előtti napon kellett befeküdni a kórházba, ebédre kaptam egy kis levest, utána semmit nem lehetett enni. Délután beöntés és hüvelyöblítés, estére altató. Másnap hajnalban ugyanez a művelet és 9 körül jöttek is értem, vittek a műtőbe. Altatás közben szépet álmodtam, boldog voltam :)
Kb 1 órás műtét lehetett, bár nem volt időérzékem. Este már kicsit járkáltam, de a fekvés jobban esett. A műtét utáni napon hazaengedtek, Clexane injekcióval. A köldöki seb néha fáj még, egyébként minden rendben. Holnap varratszedés, remélem az is kibírható. A dokinak 20 ezer ft-ot adtam. Mindenki kedves és körültekintő volt a kórházban.
Az edzés elkezdését majd az orvos mondja meg, de szerintem akinek nem volt komolyabb baja az óvatosan elkezdheti a műtét után 1 hónappal.
Szia!
Mindenképpen a ciklus első félében. A legcélszerűbb az lenne, ahogy elmúlik a menszi, mert ugye a méhnyálka el kezd vastagodni.
Sziasztok!
Műtét előtt mikre kell figyelni? Mikor érdemes (1 cikluson belül)megejteni a műtétet? tudtok efféle okosságokat, tanácsokat adni nekem?
Jól elkiabáltam magam. Kellett mennem 3 hós kontroll uh-ra, és újra ciszta.. 44x21mm
Húsvét után kérek is időpontot a dokihoz. Nagyon szerettem volna elkerülni a műtétet
Sziasztok!
Engem március 24-én műtöttek, jobb és baloldalt is voltak cisztáim + átjárhatósági vizsgálatot is megcsinálták, minden rendben zajlott. Még 1 hét pihenést javasoltak, azt be is tartom. Szerintetek mikor lehet újra sportolni? Előtte edzőterembe jártam, heti 3 alkalommal, karidó+ súlyzós edzés. Ti mennyi idő után kezdtetek újra sportolni?
Tudod, nekem az a bajom ezzel, hogy egyáltalán nem kellene fizetni :( de ha már egyszer így alakult, sajnos nem lehet megúszni.
Jézusom, 100ezret? Én még a szülésért is kevesebbet adtam
További ajánlott fórumok:
- Ha hasi műtét (nem laparoszkópia) során távolítják el a méhet, meddig nem szabad felkelni?
- Babát akarok hisztero- és laparoszkópiai után!
- Mi a menete az epekő eltávolításának endoszkóppal az epeútból, laparoszkóppal, műtéttel?
- Terhesség alatt ciszta miatti laparoszkópia
- Mik a tapasztalatok a laparoszkópos epeműtétről?
- A Jégkorszak óriásai nevezetű kiállításról tudna nekem valaki mesélni, aki megnézte már?