Lányom hányás közben majdnem elájult, ilyenkor mit lehet tenni? (tudásbázis)
szerintem is orvos ..
kicsi még!!
Azt hiszem félre értettem valamit, most, hogy a válaszodat olvastam: Én úgy gondoltam, hogy attól lett rosszul a hányás közben, hogy elgyengült, vagy annyira megterhelte fizikailag, hogy kevesebb oxigént kapott. Te úgy érted, hogy az undor váltja ki, amit lát?
Akkor ezt a kérdezőtől kell megtudnunk mi is történt pontosan!
Ja, értem! Szegényke! :((((
Velem annyi volt kiskoromban, hogy nagyon elkapott az influenza és az orvosi rendelőben hányás közben estem össze. De az ugye más volt...
Hát ez jó kérdés... SZegény kislányod biztosan érzékenyebb erre. Én is voltam felnőttként hasonló helyzetben, de az vírus volt.Szóval lényegtelen.
Talán próbáld meg elmagyarázni neki, hogy a hányás nem rossz dolog, bár nagyon kellemetlen, de ami nem belülre való, az alul vagy felül ki kell jöjjön és erősnek kell lennie, mert ilyenkor meg is fulladhat, ha összesik. Na bocs, hogy így írtam, de valami ügyeset biztosan ki tudsz találni. Ha valami orvosságra, vagy homeopátiásra gondolsz, nekem nincs ötletem. sztem ez tanulás kérdése, mert lehet ez a fóbiás tünetek közé tartozik inkább... az pedig a gondolkodás megváltoztatásán alapul, vagy mi. :)
Kislányom 2 éves, és annyira megijed amikor hány, hogy ettől majdnem elájul.. Pedig hányás közben igazán nem kellene...
Tapasztalt már más ehhez hasonlót?
További ajánlott fórumok:
- A kislányom most ment első osztályba. 21 fős az osztálylétszám és az első nap padtárs nélkül maradt. Mi a teendő ilyenkor, mivel biztassam
- Megállapították, hogy a lányom depresszió-hajlamos. Mi ilyenkor a teendő?
- Éjjel és reggel göcsös hasmenésben volt részem, miután majdnem elájultam. Ez a fájdalomtól lehet?
- Kislányom 16 hónaposan egy nap még 2x szopik, majdnem 2 hete késik, megszakítással védekezünk, teszt az negatív, szerintetek?
- Nincs térerő egyik vodafonos telefonomon se, már majdnem 4 órája. Ilyenkor mi a teendő?
- Kislányom 5 éves, most megy először szülinapi zsúrra egy ovistársához. Mennyiért és milyen ajándékot szokás vinni ilyenkor?