Kislányom 5 éves, most megy először szülinapi zsúrra egy ovistársához. Mennyiért és milyen ajándékot szokás vinni ilyenkor? (tudásbázis)
kérdezd meg az ovistársát mit szeret otthon játszani csinálni az már irányadó lehet..
vagy kérdezd meg az anyukáját, hogy mi náluk a szokás ilyenkor...mit vihettek, mondjon minden félét hogy könnyebben tudj dönteni
vagy figyeld meg az oviban mivel játszik kérdezd meg erről a gyermeked is az rengeteget segíthet.
Én mindig elmondom, hogy a lényeg, hogy itt legyen az a legnagyobb ajándék, mert a kicsimnek ez volt a kérése.
Mi is meg szoktuk kérdezni az ünnepelt anyukáját első körben. Aztán van, hogy egyeztetünk a meghívottak anyukái, hogy nehogy ugyanazt vegyük, és így már eléggé körvonalazott az ár is.
Nálunk népszerűek a könyvek, a kreatív dolgok (vasalós gyöngy, üvegmatrica készítő szett), vagy a legkisebb Lego. Árban olyan 1000-2000 Ft között szoktak lenni az ajándékok.
Az ünnepelt pedig jelképes ajándékkal köszöni meg, hogy eljöttek a barátok. Ez egy trombita, vagy figurás ceruza, ilyesmi.
Mikor meg nekem volt zsurom, akkor plussfigurakat, aprosagokat adtak\adtunk ajandekba. Nem maga az ajandek volt a fontos, hanem a buli. Gondolom ez most is igy van.
De azert kerdezd meg szerintem is az anyukat, ugy az igazi. Tudd meg, hogy miket szeret a gyerek, had oruljon az ajandeknak is.
Nagyban függ a többiektől.
Nálunk is 5 évesen kezdődtek a bulik, most 8 éveske és már nagyon elszálltak az ajándékok, de vissza is hozzák. Próbálj beszélni a többi meghívott anyukájával.
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Segítség - Kövér a kislányom!
- Segítsetek! Szülinapi zsúrt rendezek a kislányomnak( 6 éves), jön 10 kis ovistársa.Mivel, milyen játékokkal foglalhatnám le őket?