Lányok!Valakinek volt már ilyen? (beszélgetés)
Mostmár mindegy, a prototípus elbacta. Csókoltatjuk a kígyót meg az almáját.
:))
Te mennyé' má' innen! Mi most itten menstruálunk!
:))))))))
Nekem mindig így jön meg a vérzésem. Barnázás, semmi, barnázás, semmi,aztán megjön.
Szerintem nem ciszta.
Ha már valami eltérés van az emberi szervezetben, arra már mindenképpen oda kell figyelni.
Majd meglátjuk mit mond a doktor, ha egyáltalán a kérdés feltevője elmegy és kivizsgáltatja magát.
Igen, ha mondjuk van egy cisztája, az valóban nem nagy baj, mert nem halálos. Ki is pukkanhat, fel is szívódhat. De akár műtétre is sor kerülhet, és ha hajlamos a szervezete érett petesejt helyett cisztát produkálni, akkor azt nem mondanám kis bajnak, hanem olyannak, amire oda kell figyelni.
A barnás vérzés az mindig hormonális elváltozásra utal egyébként.
Igen ezt tudom.
Mikor a nőknél egy ilyen probléma előjön rögtön a legrosszabbra is képesek gondolni. Én ilyen szempontból mondtam, hogy nagy problémája nem lehet.
Bár nem vagyok nő, de én úgy gondolom semmi komoly bajod nincs.
Majd elmúlik és minden visszaáll a régi kerékvágásba.
Vagy hormonális probléma adódott vagy valami fertőzést összeszedtél.
Lehet az intim mosakodó folyadék is megoldaná ezt a helyzetet.
Nekem is volt ilyen barnázás, csak 6-8 napig tartott, és a mensim helyett volt. Ez évben volt 3 egymás utáni hónapban. A 4-dikben normál vérzésem volt. Nálam hormongondok játszanak közre (IR), illetve előtte gyógyteáztam 6 hétig, szerintem, emiatt volt. Akkor a dokim azt mondta, hogy ez nem baj, nem kell mindig vérezni. Furcsáltam is, h. ilyet mond, de elfogadtam, hisz ő a doki, nem én.
Szerintem, ne ess rögtön pánikba, de menj el kivizsgálásra, nehogy ciszta vagy más okozza. Jobbulást, és nyugi!!!sak 2
tesztelj még néhányszor, fene tudja.
de inkább hormonális gondra tippelek
És mindezt egy mondatban kérdezed,egy szuszra? :S
Amúgy nem volt,keress egy nőgyógyászt,ha aggódsz.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen típusú lányokra buknak a pasik?
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.
- Szerintetek vasárnap elinduljunk a Balcsihoz nyaralni ilyen időben, 8-9 éves lányokkal?
- Sovány lányoknak milyen ruhák állnak jól?
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?