Sovány lányoknak milyen ruhák állnak jól? (tudásbázis)
Bármit felhúzhat bárki, akár normál sovány vagy telt testalkat. Az esztétikum már más kérdés. :)
Húzd azt amiben jól érzed magad, és szépnek látod a tükörképed! :)
Szerintem légy rá büszke ,sokaknak tetszik ez hidd el,meg amúgy is,így nagyon nehéz tanácsot adni.
Én 161 cm vagyok ,45 kg,bármit felvehetek amit szeretnék/nagyképűség nélkül!!!/
Van aki ezzel a magassággal és súllyal mint az enyém vagy azzal mint a tied,olyan mint egy anorexiás és van aki,vékony ugyan,de csinos.Mindenki más alkat,a súly és a magasság nem sokat mond,az összhatás mindenkinél más....
Nekem van aki azt mondja,nagyon vékony vagy,szedhetnél fel pár kilót,de a többség szerint esztétikusan nézek ki és én sem szeretnék hízni.Próbáld meg elfogadni magad olyannak amilyen vagy,sokan szeretnének ennyire karcsúak lenni hidd el,elfogadni meg neked kell önmagadat ;)
Ha azt szeretnéd, hogy optikailag többnek látszódjál, ajánlom a keresztben csíkos és nagy kockás dolgokat, kerüld a szűk holmikat és a hosszú szoknyát. Jöhet a derékban szűk lefelé bővülő ruha, szoknya. Kerüld a nadrágot, ha mégis azt szeretnél felvenni, jöhet a répa szabású, fent bővebb és boka felé szűkül.
Remélem sikerült ötletet adni!:)
Nekem sem csúszik le, mert nincs egy darab sem :D
A korszázs vagy korszázsfelsős ruha meg értelemszerűen marad a helyén pánt nélkül.
Még elég arányos is vagy. Én a 170cm/46 kg-al mit szóljak?! :) Amúgy én azt tudom mondani, hogy ami nekem nem áll jól, az az olyan bő felső, aminek az alja és a felső része gumis és spagetti pántos. Hiába, hogy a méretem, még akkor sem jó. Vagy pl az ilyen [link] Neked meg pláne nem lenne jó, mert alacsony vagy, és összenyomna mégjobban. Szinte mindent felvehetsz, csak arra kell figyelni, hogy ne kicsinyítse optikailag a magasságodat, hanem inkább nyújtsa.
Pl ha egy szoknyát így veszel fel, mint a képen, akkor magasabbnak tűnsz [link] de ha az a szoknya a csípődön lenne akkor már összenyomna.
További ajánlott fórumok:
- Hölgyeknek / lányoknak az autókról -akik nem csak vezetni szeretik az autókat
- Miért nem kell egy 20 éves, rendes srác a lányoknak? :(
- Nemcsak duciknak, nemcsak lányoknak
- Farsangon a lányok fiúknak, a fiúk lányoknak kell hogy beöltözzenek.. Szerintetek ez normális kérés?
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Az alma alkatú nőknek milyen ruhák állnak jól, illetve kiegészitők?