Lányok, segítsetek! (beszélgetés)
Aztóta mi történt?Rég indult a topic,és csak most olvasom,de szerintem mindenki kiwi lenne rá:)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat. Ha valakinek eszébe jut még valami jó ötlet, írja meg :)
Minden jótanácsnak örülök :):)
Főleg akkor, ha valaki az arcát is vállalja nem csak a nagymenű dumáját fotó nélkül. :OOOO))))
Ha figyelemmel kísérted az eddigieket, rájöhettél arra, milyen a női lélek és logika.
Ha okos vagy akkor tanultál belőle.
Hidd el a magabiztosság többször bejön, mintha bizonytalanul közeledsz a nőkhöz.
Köszönöm,kedves tőled,hogy ezt mondod:))
Tudod, én sem, azért kérdeztem. Én is a hús-vér szexet szeretem.
elmúltam már 13,nem hiszek a net szex gyönyöreiben:D
Neked? És hogy gondolod? Virtuálisan?
bionyíííííííííííts:P:P:D:D
Én sose ígértem, én bizonyítottam!!!
De a kérdésre nem válaszoltál!
Akinek bizonygatásra van szüksége, hááááát... :D
Te, ha neked egy bombázó, pl. Luxi (ő tényleg fullos) azt mondaná, hogy nem baj, hogy nem 30 cm, azt sem, hogy nem 17, elég ez a 12 is, elhinnéd? :DDD
Hidd el nem átlagon felüli, az exek szerint csak játékos....A szám pedig kicsi és csókós.
Miért? Te elhitted?
Egyébként is: nem a mennyiség, hanem a minőség számít! Neked nem?
Ha eltöltenél velem egy éjszakát (és ezt feltételes módban értem!), úgy megzavarodnál (jó értelemben) , mint molnárék kovászosuborkája!!!
Macsótigris! Neked egy valamid tuti átlagon felüli nagy méretű... a szád (legalábbis a beszédre).:DDD
még össze sem jöttünk és máris szemmel tartassz?ejnye-bejnye:D
Mi is írhatnánk kép nélkül akármit is ám! Tudod, volt régen az a Vágó műsor - a te idődben, mi Luxival még nem éltünk akkor -,hogy: A fele sem igaz. :DDD
Végképp visszatért az életkedven,köszönöm mindannyiótoknak!:))
Hát, mág Füge exének teljesítményét is sokaltad szombaton:DDD
Luxi!
Nem gyenge a dumám, ez sajnos a valóság!
Írtam már, hogy nem szoktam kummantani.
Én nem jöttem messziről, közelebb vagyok hozzátok, mint gondolnátok.
És egy cseppet sem vagyok beképzelt se női szívek törője inkább vagyok örömszerzője.
Hát, aki még egy fotón sem meri megmutatni magát! Tudod, messziről gyüttttttt ember oszt mond, amit akar. :DDD
Te csak hiszed, ha ismernél más lenne a véleményed.
értem,megértem.Fő a nyugalom:D
Hidd el a valóság szebb, mint a fantázia.
Raknék én fel, csak tartok attól, hogy a régi barátnőim ismét rámtalálnak és utána nem tudok nyugodtan hoxázni.
hááát ,vagy teszel fel is képet,és akkor nekem is megéri:)vagy épp fantáziálhatunk is,de akkor én is kérek néhány infót,az én képzeletem is remek,csak attól félek,a fantáziám jobbat idéz elő,mint a valóság:D:D
További ajánlott fórumok: