Lakásfelújítás - online katalógusok (beszélgetés)
Hidd el nem vagyon, és egy csomót spórólsz is, hisz nem futsz vakvágányra, nem lesz hiba benne, nem kell agyon idegeskednetek magatokat, hogy vajon milyenek a szakik, és hogy is melóznak(ha egyáltalájn melóznak) és még egy csomó előny. Ráadásul folyamatosan tudsz konzultálni és ötletelni vele. Sem a fürdő, sem a konyha nem 2 Fillér, hogy ha elcsesszük akkor másik lesz, súlyos 100 ezrek, de van ahol milliósra is rúg.
Nem érdemes mekkmesterkedni. Ha itthon Magyarországon lennél az is más lenne, mint így. Szerintem 1x legyen megcsinálva, de az hiba nélkül tökéletes legyen, olyan amilyet szeretnél, éps a legjobb minőségben.
Miből, pontosan?
Konyhabútorhoz sok ötletet láttam a Carlo Carlettinél (és még sok helyen), de végül asztalossal csináltatjuk.
Fürdőszobatervezéshez a Zalakerámiának van egy kicsit gyenge tervezője, viszont legalább ingyenes, egyszerű, bár csak a saját csempéikkel tervez, de látványos.
Csaptelepet hirtelen nem is tudom, honnan vettünk, mosogatónál mi mindenképp Blacot szerettünk volna, de vécéből elég volt az Alföldi.
Ezeket (a bútort leszámítva) netről rendeltük, de mindig megnéztük valahol élőben is előtte. Pontos webcímet nem tudok, és így telefonról esélytelen is vagyok keresgélni, de ezekkel a nevekkel, címszavakkal találsz bőven.
Szia!
Mi éppen építkezünk. Nem is értelek igazából, hiszen ha neten rákeresel címszavakra (konyhabútor, csempe, csaptelep, szaniterek stb) rengeteg bolt és webáruház kínálatából választhatsz...
További ajánlott fórumok:
- Bon Prix katalógusáruház. Mi a tapasztalatod velük kapcsolatban?
- Jó szakember lakásfelújításhoz - kit kerüljek el?
- 2010 IKEA katalógus!
- OTTO-tól rendeltetek már terméket? A valóságban is olyan mint a katalógusban?
- Mi szükséges ahhoz, hogy valaki részt vegyen egy katalógus fotózáson?
- Olyanokkal beszélgetnék, akik mostanában lakásfelújítást végeztek :)