Lakásbővítési kedvezmény( félszocpol.)-ki tud nekem részletes felvilágosítást adni róla? (tudásbázis)
km.ugyfelinfo@allamkincstar.gov.hu
ide írhatsz konkrét kérdést!
Egyébként ez a www.allamkincstar.gov.hu oldalon található.
Szerintem a kifizető bankok listája is megtalálható itt.
Nekem pont tegnap mondták az Erstében, hogy hitel nélkül az idei évetől náluk nem lehet igényleni-mi pedig így szeretnénk.Sok bank elzárkózik ettől-nem tudom jogilag hogy van szabályozva, mert én sehol nem olvastam olyat, hogy muszáj hitelt felvenni hozzá, hiszem ez egy állami támogatás.Mi azért nem veszünk föl, mert a Fundamenta mellé veszünk föl áthidaló hitelt.
Az nagyon jó lenne, ha csak az egy szoba költésvetésével kellene elszámolni.
Megnézem amit ajánlottál, köszi szépen!
Ezen az oldalon elég részletes tájékoztatás van; [link]
Lakásbővítés állami támogatása císzóra kattincs.
Én úgy tudom hogy már egy gyerek után is jár(450eFt ), de csak hozzáépítésre(tetőtérre nem) és 1 lakószobával kell bővíteni minimum.
Mi lakásbővítésre vennénk föl- a gondom az, hogy a ház nem csak egy szobával bővül, hanem garázzsal terasszal , ablakcsere , hőszigetelés is lesz-és úgy tudom, hogy a teljes költségvetés 70%ával kell elszámolni.
Azt nem értem, hogy miért nem csak az 1 szoba költségeinek 70%-ával kell elszámolni, vagy a kapott össszeggel( nálunk ez 450eFt), mivel a garázsnak, terasznak semmi köze a szocpol.feltételéhez.A teljes költségvetés elég nagy lesz, így nem biztos hogy megéri felvenni , ha a teljes költség 70%-át el kell számolni, mert sokmindent mi magunknak-számla nélkül- fogunk megcsinálni.